Un marinar din Constanţa, dispărut în condiţii suspecte în Grecia

Marinarul urma să vină în ţară, iar familia lui a vorbit ultima dată cu el în timp ce se îndrepta spre aeroportul din Atena. Numai că bărbatul nu s-a mai urcat în avion.

27 oct. 2016, 12:09
Un marinar din Constanţa, dispărut în condiţii suspecte în Grecia

„A avut bilet de avion în care nu s-a îmbarcat, sâmbătă, pe 22, mi-a dat mie telefon să-i cumpăr un nou bilet de avion. Nu s-a îmbarcat nici atunci”, a declarat soţia bărbatului. 

Documentele şi telefonul marinarului au fost găsite în metroul care duce la aeroportul din Atena. Ciudat este însă că bagajele erau abandonate în portul Pireu. Ultima dată, românul a fost văzut în aeroport de o patrulă de poliţie. 

„De două ori a fost legitimat de către poliţia din aeroport pentru că el pur şi simplu stătea lângă bagaj şi la un moment dat l-au văzut plângând şi l-au întrebat ce are şi a zis că vrea să ajungă acasă. Ei au bănuit că ar fi drogat, dar el nu face asemenea lucruri”, a mai spus soţia marinarului.

Mai multe rude din ţară au plecat în Grecia să îl caute. Au lipit afişe în staţiile de metrou şi au cerut ajutor ambasadei române la Atena.