Un martor-cheie în dosarul de la Caracal le-a dat cu flit anchetatorilor. Ce motive a invocat bărbatul

Unul dintre cei aflaţi pe lista persoanelor suspectate în cazul lui Gheorghe Dincă a refuzat să vină la audieri, anunţă România TV. Motivul? Are de lucru la câmp. Poliţiştii vor bate la porţile vecinilor pentru a recolta noi probe biologice.

RomaniaTV.net
10 aug. 2019, 10:31
Un martor-cheie în dosarul de la Caracal le-a dat cu flit anchetatorilor. Ce motive a invocat bărbatul

Sfidare totală din partea unui martor chemat la audieri în cadrul anchetei de la Caracal. Bărbatul fusese chemat la sediul Poliției din Caracal pentru a da o declarație, însă nu a dat curs citației, spunând că nu are timp pentru că are treabă la câmp. Potrivit anchetatorilor depoziția acestui martor este foarte importantă pentru continuarea cercetărilor, motiv pentru care în zilele următoare se va repeta procedura de citare, de data aceasta el fiind chemat sub sancțiunea amenzii sau cu mandat de aducere.

Cinci vecini de-ai lui Gheorghe Dincă au fost chemaţi la audieri la Poliţia Caracal. Potrivit unor surse judiciare citate de România TV, aceştia urmează să dea declaraţii cu privire la faptul că telefoanele lor au fost folosite pentru a fi sunate rudele Alexandrei şi Luizei, cele două fete dispărute în Caracal.