Un mecanic auto a câştigat o SUMĂ IMENSĂ de bani la LOTO – VIDEO

Un mecanic auto din Marea Britanie a scăpat de griji pentru tot restul vieţii. Neil Trotter a câştigat marele premiu al Euroloteriei în valoare de 128,5 milioane de euro. Acesta este al patrulea cel mai mare premiu câştigat vreodată în Regatul Unit.

19 mart. 2014, 09:01
Un mecanic auto a câştigat o SUMĂ IMENSĂ de bani la LOTO – VIDEO

Bărbatul de 41 de ani din oraşul Coulsdon, din sudul Angliei a povestit că de vinerea trecută, de când a aflat că are biletul câştigător, nu a mai putut să doarmă. El spune că a presimţit că i se va întâmpla ceva măreţ.

„Conduceam către serviciu când am avut un sentiment ciudat că trebuie să-mi cumpăr un bilet la Euroloterie. Nici nu am ştiut că e vorba despre aşa mulţi bani, doar atât am ştiut că trebuie să-mi iau un bilet”, a spus Neil Trotter.

Bărbatul a dat 12 euro pe bilet, iar înainte să afle rezultatul tragerilor, el le-a spus colegilor că simte că va fi câştigător şi că se va pensiona după ce va deveni milionar.

„În săptămâna aceea, o colegă de la serviciu mi-a spus că tu, întotdeauna, eşti la birou, îţi faci cafea şi nu lucrezi nimic. Iar eu i-am spus că nu voi mai munci deloc de vineri încolo pentru că voi câştiga Euro-milioanele”, a spus bărbatul.

Neil Trotter este pasionat de automobile şi şi-a cumpărat deja o maşină de lux.

Zeci de milioane de oameni din nouă ţări au jucat vineri la Euroloterie.

Citeşte şi Loteria Română îşi promovează jocurile printr-un clip cu tentă sexuală VIDEO