Un meci din Liga I se dispută de Paşte, oficialii acuză: Nici ce ne-a dat Dumnezeu nu se acordă

Oficialii echipei FC Viitorul Constanţa sunt nemulţumiţi de faptul că partida cu CFR Cluj, din etapa a 29-a a Ligii I, a fost programată în ziua de 5 mai, de Paşte, de la ora 20.30, şi consideră că acest lucru este o bătaie de joc la adresa celor două echipe şi a suporterilor.

22 apr. 2013, 13:49
Un meci din Liga I se dispută de Paşte, oficialii acuză: Nici ce ne-a dat Dumnezeu nu se acordă

Este o programare incoerentă, nu înţeleg de ce suntem sacrificaţi. Nici ce ne-a dat Dumnezeu nu ne acordă, să avem o zi liniştită de ziua Învierii. Mai rău că şi cei implicaţi în organizare, jandarmi, pompieri, firma de pază şi ordine nu pot avea liber. Am cerut şi un punct de vedere al Jandarmeriei pentru că ei au un program prelungit în noaptea de Înviere şi nu ştiu dacă au efective. Vom face demersuri pentru a juca în devans.

Chiar şi dacă ne programează sâmbătă târziu, tot este mai bine pentru că am merge de la stadion direct la Înviere. Nu-i deloc plăcut să nu poţi petrece în familie o sărbătoare sfântă la români. Pentru cei care au gura mare se găsesc soluţii. Televiziunea (n.r – Digi Sport) dă vina pe LPF, LPF dă vina pe televiziune şi este o bătaie de joc pentru echipe şi pentru spectatori. Nimeni nu renunţă la o zi în familie pentru a veni la un meci, indiferent cât de spectaculos este„, a declarat preşedintele FC Viitorul Constanţa, Paul Peniu, citat de agenţia Mediafax.

Ofiţerul de presă al Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanţa, căpitan Codrin Popoiu, a precizat că unitatea pe care o reprezintă a luat deja în calcul disputarea acestei partide la 5 mai. „Avem efective să acoperim partida. Este un meci cu grad de riscm mediu, efectivele vor fi mai reduse ca la un meci cu Steaua, Dinamo sau Rapid. Unitatea noastră are în permanenţă o rezervă de 30 de jandarmi la sediu, pregătiţi pentru situaţii inprevizibile”, a spus Popoiu, conform agenţiei Mediafax.

Conform site-ului oficial al LPF, meciul Viitorul – CFR Constanţa este singurul din etapa a 29-a programat în ziua de Paşte.