Un medic a recunoscut greşeala în cazul femeii tratate de cancer, fără a fi bolnavă VIDEO

Dezvăluiri incredibile au fost descoperite în cazul femeii sănătoase, dar tratate de cancer. Doctoriţa de la spitalul Sf. Ioan a recunoscut greşeala. Mai grav, ea susţine că pacienta este victima unui război între medici. "Nu ştiţi câte văd şi câte ştiu! Sare-n aer un sistem întreg!" Concluziile scandaloase au fost filmate în exclusivitate cu camera ascunsă de o echipă România TV, chiar la morga spitalului Sf. Ioan, din Capitală.

RomaniaTV.net
25 mai 2012, 15:25
Un medic a recunoscut greşeala în cazul femeii tratate de cancer, fără a fi bolnavă VIDEO

Echipa de jurnalişti a intrat în clinica de Anatomie Patologică, unde a găsit o doctoriţă răvăşită, care vorbea la telefon cu jurista spitalului despre cazul prezentat miercuri seară de România TV.

„Ce m-a deranjat foarte tare e că ei au făcut apel pe televizor, toţi care au greşit şi au diagnostice histopatologice greşite, să vină, să reclame. Ce-i asta? România TV! De ce a apărut la televizor? Ar trebui să avem o discuţie toţi care am fost implicaţi în această situaţie. Eu, doctorul Munteanu, care este medicul curant, să ne spună şi nouă: la ce oncolog a trimis-o. Să ne arate şi nouă fişa. Chiar aşa, noi suntem proşti? Cei de la Colegiu mi-au spus că nu au reuşit să identifice oncologul. Sunt convinsă că e o făcătură. L-am văzut pe şeful de dimineaţă ieşind din spital, cumva? Nu e-n ţară? A, e perfect!”, spunea medicul la telefon.

La un moment dat, aceasta a observat prezenţa jurnaliştilor în birou şi a recunoscut imediat culpa medicală.

„Diagnosticul ei s-a greşit. Deci este o greşeală. Plecăm de la o greşeală pe care o recunoaştem. După mine, a fost o înscenare din spital. Poate nu ştiţi câte văd eu şi ştiu! Ce vreţi să vă spun? Sare-n aer un sistem întreg!”, a declarat medicul.

Povestea revoltătoare a Adinei, care s-a tratat timp de şase luni de un cancer pe care nu-l avea, a fost prezentată pe larg de România TV.

„Îţi cade părul, sunt greţuri, nu te mai simţi om. Citostaticul dezumanizează total. Ca de obicei la noi, există un acar Păun şi, cu toate că eu am o hârtie cu un diagnostic dat de doctoriţa Bucur Adriana de la spitalul Sf. Ioan, se pare că o asistentă este cea care va plăti oalele sparte. Cum pot aceşti oameni, care ştiu foarte bine când şi cum au greşit, cum pot dormi liniştiţi?”, a declarat femeie diagnosticată greşit.