Un medic chirurg de la Spitalul Universitar a murit infectat cu coronavirus. Doctorul s-a luptat şase săptămâni cu virusul

Unul dintre medicii de la Spitalul Universitar infectați cu noul coronavirus, chirurgul Cătălin Bărbulescu, a murit luni seara, după ce s-a luptat timp de șase săptămâni cu virusul. Anunțul a fost făcut de către colegii săi, conform România TV.  

RomaniaTV.net
19 mai 2020, 06:49
Un medic chirurg de la Spitalul Universitar a murit infectat cu coronavirus. Doctorul s-a luptat şase săptămâni cu virusul

Chirurgul Cătălin Bărbulescu este singurul care a pierdut lupta cu virusul dintre cele patru cadre medicale infectate la începutul lunii trecute. Informaţia a fost confirmată marţi dimineaţă de reprezentanţii spitalului.

Citește și: Noi decese cauzate de coronavirus în România. Bilanţul morţilor a ajuns la 1.124

Medicul în vârstă de 62 de ani era cunoscut şi cu alte probleme medicale care au dus la agravarea stării sale. Chirurgul avea două stenturi la inimă şi a fost internat iniţial la Institutul Matei Balş. Apoi, el a fost transferat la Institutul Marius Nasta, unde a fost şi intubat.

Colegii săi de la SUUB au făcut anunţul pe o reţea de socializare.

„Colegul nostru, dr Cătălin Bărbulescu a încetat din viaţă aseară (luni seară – n.r.). Gândul nostru să urmărească permanent de acum acest om bun.

Spitalul Universitar de Urgenţă suferă azi prima pierdere în această luptă cu vremurile„, este mesajul transmis pe Facebook de medicii de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti – SUUB.