Un medic de la Spitalul Judeţean Argeş a fost strâns de gât de un pacient VIDEO

Incident şocant în secţia de urgenţe a Spitalului Judeţean din Argeş. Un pacient l-a strâns de gât pe medic, supărat că a aşteptat prea mult pentru a fi primit în camera de gardă. Colegii doctorului şi paznicii au intervenit pentru a-l calma pe pacient.

02 feb. 2016, 15:15
Un medic de la Spitalul Judeţean Argeş a fost strâns de gât de un pacient VIDEO

„M-am trezit cu pacientul in spate ma strangea de gat. Pacientul nu a fost agresat din punctul nostru de vedere, nici fizic nici verbal. Pur si simplu un batran care acuza dureri la membrele inferioare”, a relatat medicul agresat.

După ce a stat mai bine de două ore la coadă, bătrânul de 72 de ani susţine că şi-a ieşit din minţi. Când a ajuns în camera de gardă a sărit la gâtul medicului care, spune el, i-ar fi vorbit urât.

„Stau aici de la ora 8. I-am pus intr-adevar o mana in gat pentru ca mi-a vorbit urat. M-a dat afara. Sunt plecat de la 50 km ca sa vin la medic, stau aici de trei ore”, a povestit pacientul agresiv.

Întreaga scenă s-a petrecut chiar în camera de gardă sub ochii celorlalte cadre medicale.

Bătaia a fost întreruptă de paznici. Medicii de aici susţin că se confruntă des cu situaţii tensionate. Din cauza lipsei de personal, pacienţii sunt nevoiţi să aştepte ore în şir. În acest caz s-a întocmit şi dosar pentru loviri şi alte violenţe.