Un medic din Braşov, condamnat pentru viol şi sex cu minori, achitat

Decizie uimitoare în cazul unui medic din Braşov, condamnat pentru viol şi sex cu pacienţi minori. Deşi iniţial a primit o pedeapsă de şapte ani de închisoare, magistraţii de la Curtea de Apel Braşov au considerat că nu sunt probe suficiente împotriva lui şi l-au achitat. Potrivit anchetatorilor, medicul a racolat tineri, i-a drogat şi i-a obligat să se prostitueze.

22 ian. 2015, 16:16
Un medic din Braşov, condamnat pentru viol şi sex cu minori, achitat

Medicul cardiolog, Horaţiu Rus, de la Spitalul Județean Brașov, acuzat de viol şi relații sexuale cu minori, a fost achitat, miercuri, de Curtea de Apel Brașov, după ce, inițial, Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov îl condamnase la șapte ani de închisoare, potrivit romanialibera.ro.

Judecătorii Curţii de Apel Braşov au decis achitarea medicului Horațiu Rus, dar și a altor trei persoane judecate în același caz, fiind vorba despre Dumitru Traian Cojocaru – cunoscut ca Dana de Kronstadt, miss Travesty România 2010, Ioan-Daniel Ene şi Lazarovici Valentin, zis Nicola. De asemenea, alţi trei inculpaţi, Dodo Ferenc, zis Feriboata, Daniel Sebastian Măciucă şi Florentin Ovidiu Borşan, au fost condamnați de instanță la pedepse cu închisoarea cuprinse între şase şi şapte ani, pentru proxenetism.

Magistrații Tribunalului pentru Minori si Familie Braşov l-au condamnat pe medicul Horaţiu Rus la șapte ani de închisoare pentru viol. Rus a fost acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu doi tineri de 17 şi 18 ani, pacienți de-ai săi, exercitând asupra lor o violenţă psihologică. Medicul le-ar fi oferit tratament gratuit în schimbul raporturilor sexuale.

CITEŞTE ŞI: Bărbat condamnat pentru jocuri erotice cu minore. Cum ademenea fetiţele monstrul cu chip de om