Un medic din Cluj rupe tăcerea. Cât de grav, este de fapt, valul 4: ”Am avut pacienţi vaccinaţi la terapie intensivă!”. Greșeala pe care au făcut-o

Medicul Amin Zahra, care lucrează la secția de terapie intensivă din Cluj vine cu un anunț sumbru despre pacienții vaccinați care au ajuns cu forme grave de COVID la spital.

20 sept. 2021, 09:30
Un medic din Cluj rupe tăcerea. Cât de grav, este de fapt, valul 4: ”Am avut pacienţi vaccinaţi la terapie intensivă!”. Greșeala pe care au făcut-o
Explozie de cazuri de coronavirus în România. Spitalele nu mai au locuri libere la ATI

Un medic din Cluj rupe tăcerea. Doctorul atrage atenția că nu a avut nicio persoană tânără, aparent sănătoasă şi vaccinată în terapie intensivă.

Un medic din Cluj rupe tăcerea. Cât de grav, este de fapt, valul 4

Pe pagina de Facebook

dedicată campaniei de vaccinare a fost publicată mărturia medicului ATI Amin Zahra, care a dorit să facă nişte precizări legate de pacienţii vaccinaţi:

„Pentru că au început să apară tot felul de informaţii incorecte, aş vrea să lămuresc o parte din ele. Pe data de 10 septembrie, când am predat garda, erau 12 pacienţi în ATI covid, dintre care, doar un singur pacient fusese vaccinat cu Johnson pe data de 26 august şi acesta avea şi alte comorbidităţi . Probabil vă întrebaţi dacă am avut pacienţi tineri nevaccinaţi, fără boli asociate, care au făcut formă severă sau care au decedat?! Ei bine, da! Am avut! Vă întrebaţi dacă am avut pacienţi vaccinaţi în terapie intensivă? Da, am avut!

Dar 99% au avut schemă incompletă sau au făcut boala în perioada vaccinării şi toţi au avut boli asociate decompensate. În schimb, nu am avut nicio persoană tânără, aparent sănătoasă şi vaccinată în terapie intensivă! Stăteam de vorbă cu o doamnă în vârstă de 47 ani, mamă, soţie şi cu părinţii în viaţă, care mi-a zis: “Nu-mi fac griji pentru soţul şi părinţii mei, dar cui las cei 3 copii, cine va avea grijă de ei?!”. Şi acum, vă întreb eu: Merită să vă riscaţi viaţa şi sănătatea, doar pentru ce spune medicul x, care nu a văzut un pacient de covid în viaţa lui, dar este mai “vocal”?! Sau pentru ce spun toţi formatorii de opinii, care vor să iasă în evidenţă cu orice preţ?! Să ştiţi că într-adevăr noi avem un interes când vă dorim vaccinaţi şi interesul este acela să nu mai vedem atâta suferinţă!!! Şi până la urmă, cred că îmi stă mai bine în costumul de spital, decât în combinezon.” dr. Amin Zahra, medic la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara.

Citește și: Mărturiile cutremurătoare ale unui pacient de la ATI, după ce s-a infectat cu COVID: Foarte uşor se moare. În 20 de minute erai mort, în sacul de nailon”
 


loading...