Medic ginecolog din Vatra Dornei, BĂTUT de soţul gelos al unei paciente

Un medic ginecolog din Vatra Dornei a fost lovit cu pumnii chiar în cabinetul său de către soţul unei femei care venise la o consultaţie. Bărbatul a devenit gelos când a aflat că medicul i-a recomandat femeii să vină peste câteva zile să îşi facă alte analize, informează România TV.

RomaniaTV.net
07 nov. 2012, 10:12
Medic ginecolog din Vatra Dornei, BĂTUT de soţul gelos al unei paciente

În urmă cu câteva zile, femeia s-a dus la un control ginecologic la Spitalul Municipal din Vatra Dornei. Medicul i-a recomandat pacientei să revină în zilele următoare şi pentru alte consultaţii. Când a aflat acest lucru, soţul femeii s-a enervat.

Marţi, bărbatul, în vârstă de 36 de ani, aflat în stare de ebrietate, a intrat în cabinetul doctorului şi l-a luat la bătaie, lovindu-l cu pumnii în figură.

Incidentul a fost sesizat telefonic Poliţiei de către o asistentă medicală, o echipă de poliţişti deplasându-se la faţa locului.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul a intrat în incinta Maternităţii Spitalului municipal Vatra Dornei, unde a agresat un medic, prin scandalul produs fiind afectată activitatea secţiei respective şi creându-se în rândul personalului medical „o stare de temere şi indignare”.

Bărbatul a fost reţinut şi este cercetat pentru lovire şi ultraj contra bunelor moravuri.

El urmează să fie prezentat, miercuri, Parchetului Judecătoriei Vatra Dornei cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.