Un medic îl ironizează pe Patriarhul Daniel după anunțul vaccinării: „Acum se explică perfect cum au văzut specialiștii NASA că nu există microbi pe altarul bisericilor”

Cardiologul Vasi Rădulescu a ironizat anunțul Patriarhului Daniel că s-a vaccinat împotriva Covid, după aproape un an de la declanșarea campaniei de vaccinare.

24 nov. 2021, 21:58
Un medic îl ironizează pe Patriarhul Daniel după anunțul vaccinării: „Acum se explică perfect cum au văzut specialiștii NASA că nu există microbi pe altarul bisericilor”

„Acum se explică perfect cum au văzut specialiștii NASA că nu există microbi pe altarul bisericilor. S-au folosit de cipurile băgate în vaccin. Unde mai pui că acoperișul Catedralei Mântuirii Neamului e din cupru, având o conexiune perfectă cu cipul din Patriarhul Daniel, astfel că aici se pot căuta nu doar microbi, dar și particule elementare!”, a scris medicul Vasi Rădulescu.

Vasi Rădulescu a adus aminte și de primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, care nu s-a vaccinat nici acum anti-Covid.

„BOR transmite oficial că Patriarhul Daniel s-a vaccinat împotriva Covid-19. E cea mai puternică declarație de până acum și un exemplu formidabil pentru creștinii ortodocși.

Primăria Capitalei nu transmite nimic despre Nicușor Dan, care trebuie să facă niște analize înainte de vaccinare. La aproape un an de când avem vaccinurile. Analize care nu sunt deloc necesare. Bine, sunt. Ca o veșnică scuză.”, a scris cardiologul, pe Facebook.

Patriarhul Daniel s-a vaccinat împotriva COVID-19: Enoriaşii să asculte sfaturile medicilor

La aproape un an de când avem un vaccin anti-Covid, Patriarhul Daniel a anunțat că s-a vaccinat. De asemenea, i-a îndemnat pe toți credincioșii să asculte de sfatul medicilor şi să se imunizeze.

Patriarhul României nu a dorit să spună cu ce ser s-a vaccinat, dar i-a îndrumat pe enoriaşi să se imunizeze împotriva virusului SARS-COV 2.

„Sigur că m-am vaccinat”, a răspuns Patriarhiul Daniel când a fost întrebat dacă s-a imunizat împotriva COVID-19.

„Pozitia BOR ramane aceeasi. Să se sfătuiasca fiecare credincios cu medicul de familie”, a mai spus Partriarhul Daniel, după şedinţa solemnă dedicată Zilei Naţionale a României.

 

 


loading...