Un medic stomatolog din Iaşi a murit de Covid. Era cunoscut drept antivaccinist convins: „Virusul l-a lovit năprasnic”

Un medic stomatolog din Iaşi a murit de Covid. Laur Fratostiteanu s-a stins din viaţă după ce a fost testat pozitiv. Pe lângă faptul că făcea parte din sectorul medical, era şi unul dintre cei mai cunoscuți basiști din România.

26 oct. 2021, 11:47
Un medic stomatolog din Iaşi a murit de Covid. Era cunoscut drept antivaccinist convins: „Virusul l-a lovit năprasnic”
Un medic stomatolog din Iaşi a murit de Covid

Un medic stomatolog din Iaşi a murit de Covid. Anunțul a fost făcut de un apropiat al său, medicul Lucian Burlea, pe Facebook. Laur Fratostiteanu era și unul dintre cei mai cunoscuți basiști din România, scrie Stirideiasi.

Un medic stomatolog din Iaşi a murit de Covid

Mi-a murit un prieten vechi și foarte drag. Laur Fratostiteanu, medic stomatolog și unul dintre cei mai mari bass-iști din România, înainte de ’89, chiar și după, un mare jazzman și unul dintre cei mai frumoși oameni, atât fizic, cât și caracterial, pe care i-am cunoscut în întreaga mea existență.

Era frumos ca un actor și era bun, ca o rudă directă de-a lui Dumnezeu. Avea o lumină în privire și o căldură în zâmbet, cu totul și cu totul speciale. Cred că era mai mare decât mine, cu circa 3-4 ani.

Citeşte şi: Mihai Chirica, primarul Iașiului, vrea lockdown de două săptămâni: Aș lua o decizie radicală odată cu începerea vacanței pentru elevi

A fost bass-istul trupei Titan, din Iași, o trupă la vremea respectivă, avangardistă, cu intrumentiști foarte buni și care au avut un impact real puternic, pentru noi, cei care atunci iubeam muzica rock.

Din nefericire, și-mi pare rău că spun asta, aici, a fost un mare antivaccinist. Covid l-a lovit năprasnic”, a scris Lucian Burlea, pe Facebook.