Un membru al Consiliului Judeţean Hunedoara a murit de Covid. Alţi doi angajaţi se află în stare gravă

Un angajat din Consiliul Judeţean Hunedoara infectat cu noul coronavirus a murit la spital. Mai sunt cel puțin doi alți angajați în stare gravă. Este vorba despre Teofil Oneţiu, care a murit după ce s-ar fi infectat cu noul coronavirus, scrie Evz.ro.

RomaniaTV.net
06 oct. 2020, 14:02
Un membru al Consiliului Judeţean Hunedoara a murit de Covid. Alţi doi angajaţi se află în stare gravă

Teofil Oneţiu a murit la spital, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Acesta a suferit mai întâi un infarct, apoi un blocaj renal şi în final hemoragie digestivă.

Acesta a ajuns la spital în urma unei pneumonii severe, iar testul Covid 19 a ieşit pozitiv. Teofil Oneţiu a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva. A suferit un infarct, apoi un blocaj renal şi mai apoi hemoragie digestivă, iar în final organismul său slăbit nu a mai rezistat şi a murit.

„Colectivul Consiliului Judeţean Hunedoara deplânge dispariţia prematură a unui coleg extraordinar şi, totodată, vechi angajat al instituţiei, Teofil Oneţiu. Conducerea şi colegii sunt cu sufletul alături de familia îndoliată în aceste clipe extrem de grele şi de triste pentru toţi! Sincere condoleanţe!”, a transmis Consiliul Judeţean Hunedoara.

De la începutul anului, peste 2.300 de hunedoreni au fost diagnosticaţi cu noul coronavirus. Numărul cazurilor active este de circa 500. În 2020, peste 150 de hunedoreni confirmaţi cu COVID 19 au decedat, cei mai mulţi având comorbidităţi (boli cronice sau afecţiuni grave).

În Consiliul Judeţean Hunedoara mai există angajați depistați pozitiv, în stare extrem de gravă.

Una dintre acestea este o femeie de la Serviciul Achiziții Publice din CJ Hunedoara. A fost tansferată la Timișoara și, conform informațiilor, i-a fost indusă starea de comă. Angajata respectivă a fost delegată de conducerea CJ Hunedoara să se ocupe și de achizițiile de la Spitalul Județean de Urgență Deva, cel care a fost focar COVID, deși instituția sanitară are la rândul ei propriul serviciu de achiziții. Cu starea de sănătate serios alterată mai este și femeia de serviciu de la CJ Huneodara, care făcea curățenie în birourile șefilor. Este internată la Spitalul din Deva în stare gravă, fiind intubată, pe oxigen, informează informatiavj.ro.

Citeşte şi: INSP: Numărul focarelor COVID a crescut cu 60% faţă de săptămâna trecută


loading...
Partenerii noștri