Un metru pătrat într-un apartament din Cluj-Napoca a ajuns să coste aproape 5.000 de euro. Preţul exorbitant pentru care a fost vândută o locuinţă de 67 de metri pătraţi

Un apartament de 67 de metri pătrați a fost scos la vânzare pentru suma de 330.000 de euro, adică 4.900 de euro pe metru pătrat.

23 mai 2022, 20:04
Un metru pătrat într-un apartament din Cluj-Napoca a ajuns să coste aproape 5.000 de euro. Preţul exorbitant pentru care a fost vândută o locuinţă de 67 de metri pătraţi

Apartamentul este localizat în cartierul Gheorgheni, din Cluj-Napoca, la doar cateva minute de Iulius Mall, în ansamblul Viva City, şi este situat la etajul 7 într-un imobil cu 11 etaje, oferind o panoramă exceptională asupra oraşului.

Locuinţa are o suprafaţă utilă de 67.5 mp + o terasă de aproximativ 25 mp. În plus, imobilul este compus din living, o bucatarie, o baie şi un dormitor.

Citeşte şi Închirierea apartamentelor din clădirile cu bulină roșie, interzisă. Românii care sunt prinşi încălcând legea riscă amenzi de 75.000 de lei

„Apartamentul a fost inițial cu 3 camere, fiind transformat ulterior în 2, însă se poate reveni la forma inițială”, se arată în anunțul cu care firma de imobiliare l-a scos la vânzare. În plus, proprietarul subliniază și faptul că ”ansamblul beneficiază de un teren de baschet, teren de squash, sala de fitness, sala de conferințe, biliard, tenis de masa, spatiu de joaca pentru copiii, piscină, gradinita etc”.

Prețul de vânzare, de 330.000 de euro, nu include și boxa sau parcarea subterană pentru care mai trebuie să scoateți din buzunar 10.000 de euro, informează stiridecluj.ro.

Toamna trecută, un apartament de lux scos la vânzare în Cluj-Napoca a stârnit interesul internauților după ce au descoperit suma pe care se vinde. Apartamentul din Cluj care costă de două ori mai mult decât un castel din Austria. Locuinţa este situată la etajul 13 al unei clădiri mixte cu birouri şi apartamente. Cu prețul de 2,5 milioane de euro, cu cât  se vinde, pot fi cumpărate două castele în Austria sau chiar patru în Ungaria vecină.

Citeşte şi Oraşul în care un apartament costă 4.000 de euro. Este în România, iar preţul este negociabil