Un microb face ravagii pe luxoasele vase de croazieră: Sute de pasageri vomită într-una

Un microb de iarnă, "norovirus", a transformat în coşmar vacanţa de Sărbători a celor care au ales să petreacă sfârsitul anului pe vase de croazieră. Este  cazul vasului Oriana, al companiei P&O, unde cel puţin 150 de pasageri au luat virusul care le provoacă vomă.

RomaniaTV.net
12 dec. 2012, 21:39
Un microb face ravagii pe luxoasele vase de croazieră: Sute de pasageri vomită într-una

„Croaziera iadului” este modul în care a descris călătoria pe luxosul vas de croazieră Oriana unul dintre cei aproximativ 150 de pasageri care au luat norovirusul, Dave Stringer, un fost pompier britanic, în vârstă de 57 de ani.

Pe vasul de lux sunt 2.000 de pasageri care s-au îmbarcat într-o călătorie în Europa, în principalele pieţe de Crăciun.

Un conflict între căpitanul vasului şi pasageri ar putea izbucni în orice moment. Căpitanul a refuzat să recunoască faptul că pe nava sa a izbucnit o epidemie după ce au fost contaminaţi primii  nouă pasageri şi nu a luat măsurile necesare pentru a împiedica răspândirea epidemiei. Astfel s-a ajuns rapid la 150 de pasageri contaminaţi, pe care căpitanul nu a vrut să îi debarce.

Unul dintre pasageri, care a semnat Gibbons, a descris într-un mesaj online că toaletele şi coridoarele navei „miros puternic a boală”, scrie Daily Mail.

Vasul care avea în program vizitarea târgurilor de sărbători din Zeebrugge, Amsterdam, Copenhaga, Oslo şi Hamburg va ancora în portul Southamton joi.