Un bărbat a slăbit aproape 100 de kilograme după ce s-a blocat într-un turnichet FOTO

Un microbist obez, care cântărea 196 de kilograme, a slăbit peste 100 de kilograme după ce a rămas blocat într-un turnichet la un meci de fotbal.

RomaniaTV.net
31 iul. 2013, 08:10

Thomas McIntyre, din Marea Britanie, cu o înălţime de 1,82 m şi o greutate de aproape 200 de kilograme, purta măsura 8XL şi nu se preocupa prea mult de sănătatea lui, potrivit The Sun.

Bărbatul în vârstă de 43 de ani a decis să intre la cură după a rămas blocat între barele rotative de la intrarea principală pe un stadion. A scăpat de aproape jumătate din greutatea sa corporală şi a primit anul acesta un premiu din partea hotelului Ritz pentru cea mai spectaculoasă slăbire.

Citeşte şi La asta nu se aştepta: Ce a câştigat un OBEZ după ce SLĂBIT 30 de kilograme în CINCI LUNI FOTO

Thomas McIntyre, fan al echipei Celtic, spune că ştia că trebuie să facă un efort să slăbească, dar că era blocat într-un cerc vicios.

„În sinea mea ajunsesem în punctul în care mă gândeam mereu la moarte şi cu cât mă îngrijoram mai tare, cu atât mai mult mâncam, pentru a mă linişti. Era un cerc vicios”, a declarat McIntyre, care este acum mândru de greutatea la care a ajuns după ce a slăbit.

Slăbire SPECTACULOASĂ: Cum a ajuns o femeie de 124 kg la 80 kg în 18 luni GALERIE FOTO