Două accidente de microbuz, produse în Caraş-Severin şi Bacău. 12 persoane, rănite

Două accidente de microbuz în câteva ore. O maşină care transporta 12 copii s-a răsturnat în judeţul Caraş-Severin, iar trei minori au fost răniţi. La spital a ajuns şi şoferul care are 18 ani şi obţinuse permisul în urmă cu doar cinci luni. În Bacău, opt persoane au fost rănite după ce microbuzul în care se aflau a intrat într-un stâlp. Printre victime se află trei copii şi o femeie însărcinată.

RomaniaTV.net
27 iun. 2013, 18:06
Două accidente de microbuz, produse în Caraş-Severin şi Bacău. 12 persoane, rănite

În Judeţul Caraş-Severin, microbuzul cu 12 copii, s-a răsturnat pe DN 58, în apropiere localităţii Păltiniş. Şoferul are 18 ani şi obţinuse permisul de conducere în februarie. Acesta şi trei copii au suferit răni uşoare şi au fost transportaţi la spital.

Copiii au vârste cuprinse între 5 şi 14 ani. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla cum s-a răsturnat microbuzul.

În judeţul Bacău, în localitatea Valea lui Ion, un microbuz care transporta şapte oameni a ieşit de pe şosea şi s-a izbit violent de un stâlp de înaltă tensiune. Opt oameni au fost transportaţi la două spitale din judeţul Bacău. Printre răniţi, o gravidă şi trei copii. Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.