Un microbuz MAI şi o autospecială de pompieri au căzut într-o fântănă arteziană GALERIE FOTO

Scene incredibile în Satu Mare, un microbuz care aparține MAI și o o autospecială de pompieri au căzut într-o fântână arteziană abia construită. Primul a fost microbuzul, iar pompierii care i-au venit în ajutor au avut aceeași soartă.

22 ian. 2022, 12:23

Un microbuz MAI folosit la mutarea obiectelor şi documentelor Instituției Prefecturii Satu Mare în sediul nou şi o autospecială de pompieri au căzut într-o fântănă arteziană din Satu Mare.

Prima dată a ajuns în fântănă microbuzul MAI. Chemată în ajutor pentru a scoate microbuzul MAI, şi autospeciala de pompieri a avut aceeaşi soartă.

„Un incident regretabil s-a petrecut astăzi pe platoul Pieței 25 Octombrie din municipiul Satu Mare. Două autoutilitare aparținând Ministerului Afacerilor Interne, un microbuz al Direcției Generale de Comunicații și Tehnologia Informației implicat în operațiunea de mutare a sistemelor informatice ale Instituției Prefectului și o autoutilitară de descarcerare aparținând ISU Satu Mare au intrat pe suprafața noii fântâni arteziene de pe platou, aceasta cedând.

Citeşte şi: Profesor lovit în cap cu ranga de un cunoscut interlop. Motivul conflictului e de-a dreptul halucinant!

Ambele echipaje se aflau în misiune, toate pagubele produse vor fi acoperite iar refacerea obiectivului afectat se va realiza în cel mai scurt timp.”, a transmis Prefectura Satu Mare.

Citeşte şi: Incendiu în Centrul Vechi al Capitalei! Echipajele de salvare intervin de urgență

A fost nevoie de intervenția unui echipaj cu macara, dar și a unei alte autospeciale de pompieri pentru a putea scoate autoutilitara pentru descarcerare din groapă, potrivit presasm.ro.