Un miliardar rus şi-a SNOPIT iubita, un celebru fotomodel, în bătaie: „Arăt ca un ZOMBIE!” FOTO

Un multimilionar din Rusia, şef de telecomunicații, a fugit după ce şi-a bătut iubita, un celebru fotomodel rus, atât de brutal încât ea a ajuns să arate ca un "zombie dintr-un un film de groază".

RomaniaTV.net
26 mart. 2014, 19:52

Pavel Ushanov, în vârstă de 33 de ani, CEO al companiei de comunicații ruseşti Devino Telecom, era într-o relaţie de doi ani cu modelul Alexandra Sereda, în vârstă de 27 de ani. Însă, atunci când ea i-a spus că vrea să pună capăt relației lor, lucrurile au degenerat.

Ushanov a fost atât de înfuriat de decizia ei încât a snopit-o în bătaie, potrivit DailyMail.

Vorbind de pe patul de spital, Alexandra Sereda a declarat presei că se pregătea să plece la muncă atunci când, la 7 dimineața, a auzit soneria de la intrare, și apoi a auzit vocea lui Pavel Ushanov.

„Părea supărat și nu am vrut să deschid ușa, dar, evident, nu voia să plece, aşa că i-am deshis și fără să spună nimic el doar a intrat și m-a lovit în cap.”

Ea a spus că bărbatul a lovit-o apoi cu pumnii și picioarele în mod constant timp de 10 minute.

Alexandra a scăpat numai după ce a reușit să deschidă ușa și să fugă, și, din fericire pentru că ea, avea telefonul mobil cu ea şi a putut să cheme poliția.

Paramedicii au dus-o la spital pentru a fi tratată pentru răni şi contuzii.

„Când m-am uitat la fotografiile cu mine după acel atac mi-am dat seama că arătam ca un zombie dintr-un film de groază”, a mai povestit tânăra.

Poliția declară că Ushanov a dispărut de atunci și că au emis un mandat de arestare pe numele lui.