Un milion de fani au privit imaginile şi nu au înţeles

Inca un fotomodel starneste controverse dupa ce a postat poze cu burtica ei in luna a sasea de sarcina. Tonifiata si cu forme lucrate, Hannah Polites nici nu arata ca si cum ar fi insarcinata.

16 mai 2016, 09:48

In varsta de 24 de ani, Hannah Polites este insarcinata in sase luni. Modelul are peste 1 milion de fani pe Instagram, unde posteaza frecvent imagini cu ea sau despre pasiunile ei: calatoria si sportul.

Dupa ce a postat imagini cu ea insarcinata in luna a sasea, unii dintre utilizatorii de pe internet au criticat-o pentru ca sunt de parere ca pune in pericol viata copilului. Insa, tanara se apara si spune ca traieste sanatos: „Nu pun la suflet comentariile negative, mai ales cand stiu ca deciziile pe care le iau sunt bazate pe informatii bine documentate in ceea ce privese nutritia in timpul sarcinii” a spus aceasta pentruDaily Mail.

„Doctorii mi-au spus ca sarcina este in regula, sunt sanatoasa, la fel si copilul meu. Imi place sa mananc produse proaspate, de la producatori sau piete”.

Culmea, desi burtica ei este foarte mica si mai mult ies in evidenta muschii lucrati decat sarcina, doctorii i-au spus ca bebelusul este cu 20% mai mare decat in medie.

Desi a fost criticata, Hannah spune ca va posta in continuare imagini cu ea in costum de baie sau lenjerie intima pentru ca, spune ea, „vreau sa fiu un model pozitiv pentru cei din comunitatea mea”.