Un milionar şi-a pus iubita la încercare şi i-a spus că a pierdut toţi banii la cazinou. Iubita i-a dat cu flit când a aflat că e falit

Un milionar şi-a pus iubita la încercare înainte de a face pasul cel mare şi i-a spus că a pierdut toţi banii. Femeia când a auzit că e falit i-a dat cu flit.

RomaniaTV.net
05 nov. 2019, 13:22
Un milionar şi-a pus iubita la încercare şi i-a spus că a pierdut toţi banii la cazinou. Iubita i-a dat cu flit când a aflat că e falit

Tânărul milionar Livian trăia o poveste de dragoste de mai mulți ani cu Ela, însă cum toți cei din jur puneau la îndoială loialitatea tinerei față de el, s-a gândit să-i testeze iubirea, scrie redactia.ro. Astfel, înainte s-o ceară de nevastă, tânărul i-a comunicat fetei că și-a pierdut întreaga avere din cauza unor jocuri de noroc.

Citeşte şi Alexandra Becali, părăsită de iubit pentru o BOMBĂ-SEXY. Cum arată rivala FOTO

Reacția fetei a fost, însă, și mai surprinzătoare de atât. Deși îi jura iubire veșnică, Ela a avut o altă părere când a auzit că iubitul ei nu mai are bani. Cuvintele femeii l-au șocat pe bărbat: „Auzi, m-am gândit mai bine și nu mă simt pregătită să mai continui , cred ca nu sunt suficient de indragostita de tine. A fost frumos totul dar vreau să îi pun capăt acum ca sa nu suferim mai mult dupa. Înțelege-mă!” .

Așa a aflat Livian că cea pe care o credea iubirea vieții lui era doar o femeie profitoare, care l-ar fi părăsit instant când ar fi dat de greu. Din fericire, femeia a plecat la timpul potrivit din viața lui, iar el n-ajuns să-i pună un inel pe deget.