Un militar de 26 de ani a snopit în bătaie cu ranga doi bărbaţi

Scene incredibile în Vaslui! Un militar de 26 de ani a băgat doi bărbaţi în spital, după ce i-a atacat cu ranga. Soldatul a băut mai multe pahare cu alcool, apoi s-a urcat la volan să meargă la distracţie într-o altă localitate. A intrat însă cu maşina într-un cap de pod şi, de nervi, s-a răzbunat pe cei doi localnici. 

26 apr. 2016, 08:02
Un militar de 26 de ani a snopit în bătaie cu ranga doi bărbaţi

„Stand de vorba acolo pe un pod, el a venit cu masina in sus si dintr-o data s-a dat jos si cand a vrut sa dea am bagat mana asa si i-a dat lu socrul meu direct in cap. am crezut ca e inconstient, mort si apoi a vrut sa ne calce cu masina”, a declarat un martor.

Beat şi nervos că a lovit maşina, tânărul militar şi-a amintit că a avut în trecut un conflict cu iubita unuia dintre săteni. Aşa că a luat ranga şi i-a snopit în bătaie atât pe bărbatul respectiv, cât şi pe socrul acestuia, în vârstă de 76 de ani.

Oamenii au sunat imediat la 112, iar la faţa locului a venit de urgenţă un echipaj medical.

„Pacientul era constient, prezentand o plaga cu sangerare la nivelul capului. I s-a acordat primul ajutor si a fost transportat la spitalul din barlad pt investigatii suplimentare”, a declarat medicul de pe ambulanţă.

Agresorul a fost testat de poliţişti cu etilotestul şi a rezultat o alcoolemie de 0,93 alcool pur în aerul expirat. El este cercetat pentru tentativă de omor, dar şi pentru că s-a urcat băut la volan. Dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar Iaşi.