Un MILITAR din Alba Iulia a fost găsit MORT în pădure. A făcut ultima testare psihologică în martie

Un militar din Alba Iulia s-a sinucis într-o pădure de la marginea municipiului. Deocamdată nu se ştie ce l-a determinat să îşi pună capăt zilelor. Potrivit superiorilor săi, militarul făcuse ultima testare psihologică în luna martie 2012.

RomaniaTV.net
08 iun. 2012, 07:07
Un MILITAR din Alba Iulia a fost găsit MORT în pădure. A făcut ultima testare psihologică în martie

Tânărul, în vârstă de 26 de ani, era angajat al unei unităţi militare din Alba. Acesta a fost găsit spânzurat într-o pădure de la marginea oraşului Alba Iulia.

Mai mulţi poliţişti şi medici legişti au ajuns la faţa locului pentru a face cercetări. Pe trupul tânărului nu au fost găsite urme de violenţă. Autorităţile exclud ipoteza unei crime.

Cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru a i se face necropsia.

Deocamdată nu se ştie ce l-a determinat pe militar să-şi pună capăt zilelor.

Militarul fusese testat psihologic în decembrie 2011 şi în martie 2012, el fiind declarat apt, a afirmat, vineri, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Batalionului 136 Geniu „Apulum”, Cosmin Stan.

Militarul în vârstă de 26 de ani se numea Corneliu Jurcă-Ciotlăuş şi era caporalul clasa a treia la Batalionului 136 Geniu „Apulum”.

Purtătorul de cuvânt al Batalionului 136 Geniu „Apulum”, căpitan Cosmin Stan, a declarat că militarul era „un coleg deosebit, cu comportament exemplar în relaţiile cu colegii şi superiorii”.

El a precizat că militarul fusese testat psihologic în decembrie 2011 şi în martie 2012, el fiind declarat apt.

Totodată, Cosmin Stan a spus că Biroul de investigaţii criminale al Poliţiei Alba Iulia desfăşoară o anchetă în acest sens.