Un militar din Sălaj a murit la doar 37 de ani, în timp ce juca fotbal cu prietenii. Adrian era căsătorit şi avea o fetiţă de 8 ani

Soarta cruntă pentru un militar din judeţul Sălaj. Adrian Gui, sergent la Unitatea Militară din Şimleu Silvaniei, a murit, sub privirile prietenilor săi cu care ieşise să joace fotbal.

24 iun. 2022, 19:06
Un militar din Sălaj a murit la doar 37 de ani, în timp ce juca fotbal cu prietenii. Adrian era căsătorit şi avea o fetiţă de 8 ani

Adrian, un tânăr militar din Sălaj, ieşise joi seara să joace fotbal cu prietenii la o bază sportivă din Şimleu Silvaniei, iar nimic nu prevestea tragedia ce avea să se întâmple. Bărbatului de 37 de ani i s-a făcut rău în timp ce se afla pe teren.

Chemaţi de urgenţă la faţa locului, medicii i-au acordat primele îngrijiri medicale, însă odată ajuns la spital militarul a suferit un atac de cord. Salvatorii au efectuat manevre de resuscitare timp de patru ore, însă toate eforturile lor s-au dovedit a fi zadarnice. Inima lui Adrian s-a oprit pentru totdeauna.

Potrivit Sportul Sălăjean, Adrian Gui era căsătorit şi avea o fetiţă de opt ani.

Zeci de mesaje de condoleanţe au fost publicate pe reţelele de socializare, în memoria militarului care s-a stins la doar 37 de ani.

„Soarele vieții a apus pentru o ființă atât de dragă nouă. În acest univers al tristeții ne rămân stelele amintirilor, care sa ne aline durerea .Vei rămâne veșnic în inimile noastre! Drum lin spre îngeri finule drag!”

„Sincere condoleanțe Dumnezeu să-l odihnească în pace şi linişte sufletească!!”

„Odihna cea veșnică dai lui Doamne și lumina cea fără de sfârșit să îi strălucească să se odihnească în pace. Condoleanțe familiei”

„Doamne cum este și viata de nedreapta uneori! Un prieten drag din copilarie pe care cu siguranță nu il vom uita niciodată! Dumnezeu să iti dea putere și mângâiere peste această grea încercare pusă de Dumnezeu în viața voastră! Sinceră si odihna veșnică soțului tău și celor apropiați din familie”, „Drum lin spre îngeri! Dumnezeu să te odihnească în pace Adi.Sincere condoleanțe dragele mele”.

Citeşte şi: Ludovic Orban acuză Guvernul și Parlamentul de trădare națională: „Au respins proiectul de reducere a prețului carburanților cu 2,2 lei/l / Executivul încasează mai mulți bani prin sărăcirea românilor”

Militarii din Sălaj, în doliu după ce sergentul Adrian Gui a murit

„Sergent Gui Adrian din cadrul Batalionului 315 Artilerie ,, Simion Bărnuțiu” a decedat ieri 23 iunie în urma unui atac de cord, avea doar 37 de ani era căsătorit și avea o fetiță de 8 anișori.

Militarii și personalul civil contractual din cadrul Regimentului 69 Artilerie Mixtă,, Silvania” își exprimă profundul regretul la trecerea în neființă a colegului nostru.

A fost un profesionist desăvârșit, un militar responsabil, corect și devotat instituției.

Întregul colectiv al Regimentului 69 Artilerie Mixtă,, Silvania” transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate și își exprimă regretul pentru pierderea camaradului nostru. Dumnezeu să-l odihnească în pace!!”, aeste mesajul publicat de Regimentul 69 Artilerie Mixtă „Silvania”, pe Facebook.

Înmormântarea va avea loc duminică, 26 iunie, de la ora 13.00.

Citeşte şi: Oraşul Severodoneţk a căzut în mâinile ruşilor. Ultimul bastion al rezistenţei din Donbas a picat, ucrainenii confirmă retragerea