Un ministru a rămas în chiloţi în timpul unui interviu în direct. Care a fost reacţia politicianului VIDEO

În această perioadă intervențiile prin video call au fost singurul mod prin care s-au putut realiza interviurile. La un asemenea interviu a participat și ministrul Tineretului și Sportului, care a trecut printr-un moment stânjenitor în timp ce era urmărit de mai multe persoane. 

RomaniaTV.net
24 mai 2020, 10:02

Ionuţ Stroe, ministrul Ministrul Tineretului și Sportului a rămas în chiloți în timpului unui video call. Ministrul era invitat la emisiunea ”Ora exactă în sport” de pe PRO X, când acesta a lovit din greșeala camera, iar telespectatorii au putut observa cum ținuta acestuia era office doar în partea superioară.

Citește și: FOTBAL Cluburile din Liga I, obligate să efectueze trei teste pentru COVID-19 în două săptămâni de cantonamente

În timpul discuţiei, politicianul a lovit din greşeală cameră, care a căzut, iar telespectatorii au putut să vadă ținuta ministrului. Ionuț Stroe a trecut rapid peste aceste moment și a zâmbit.

Ministrul a reacționat pe pagina sa de Facebook după ce a devenit viral în urma interviului acordat. Acesta a explicat faptul că duminică, acasă, ținutele sunt mai sportive chiar și în timpul interviurilor.