Un minor şi o femeie, prinşi după ce au JEFUIT un bătrân în TRAMVAIUL 41

Poliţişti bucureşteni au prins în flagrant delict, vineri, un minor de 13 ani şi o femeie de 43 de ani, imediat după ce i-au luat portofelul din buzunarul hainei unui bărbat în vârstă de 78 de ani. Jaful a avut loc în tramvaiul 41, în Bucureşti.

RomaniaTV.net
23 feb. 2013, 09:30
Un minor şi o femeie, prinşi după ce au JEFUIT un bătrân în TRAMVAIUL 41

Judiciariştii bucureşteni au declanşat pe raza Sectorului 6 o acţiune ce viza combaterea furturilor din buzunare, genţi şi poşete comise în mijloacele de transport în comun, informează Poliţia Capitalei.

În cadrul acestei acţiuni, în timp ce se aflau într-o staţie RATB de pe linia tramvaiului 41, poliţiştii au observat o femeie însoţită de un copil, care, prin comportamentul suspect, le-a atras atenţia.

Judiciariştii bucureşteni au trecut imediat la supravegherea acestora şi au intervenit de îndată ce au observat cum femeia l-ar împins pe un bărbatul de 78 de ani pentru a-i distrage atenţia, în timp ce minorul ar fi sustras portofelul pe care victima îl avea în buzunarul hainei.

Cei doi suspecţi au fost prinşi imediat după comiterea faptei, fiind apoi conduşi la cea mai apropiată secţie de poliţie pentru continuarea cercetărilor.

Portofelul în care se aflau documente personale şi bani a fost restituit părţii vătămate, prejudiciul, în valoare de 250 de lei, fiind astfel recuperat în totalitate.

Poliţiştii bucureşteni au reţinut-o pe femeie şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor, cea în cauză urmând a fi prezentată magistraţilor cu propunere de arestarea preventivă.