Un model a încercat să îşi omoare partenera la o petrecere deocheată „Killing Kittens”

Un fotomodel din Marea Britanie şi-a bătut atât de rău partenera cu care mersese la una dintre petrecerile exclusiviste aşa-numite "Killing Kittens", unde sunt permise "explorările sexuale" şi schimbul de parteneri, încât a vrut să o omoare, acuzând-o că a făcut sex cu un alt bărbat, în toaletă.

RomaniaTV.net
10 iul. 2012, 16:35
Un model a încercat să îşi omoare partenera la o petrecere deocheată „Killing Kittens”

Patrick Ribbsaeter, un fotomodel de 32 de ani, a atacat-o pe Wachiraporn Sara-Pod, în vârstă de 29 de ani, în timp ce o conducea acasă, cu maşina lui, după o noapte de dezmăţ la o petrecere de tip „Killing Kittens” şi care se transformă deseori în orgii. Petrecerea avusese loc într-un restaurant din Leicester Square, scrie Daily Mail.

Dar lucrurile au fost şi mai rele pentru Sara, prietena de origine thailandeză a lui Patrick, după ce, în final, au plecat amândoi de la petrecere, cu maşina lui.

Între timp, între ei avusese loc incidentul de la care a pornit totul. La un moment dat, Sara a plecat cu un alt bărbat la toaletă, pentru a priza cocaină. Patrick, observând că prietena lui lipseşte, a surprins-o cu bărbatul respectiv la toaletă şi a acuzat-o că a făcut sex cu el. Dar Sara i-a spus că doar prizaseră drogul împreună. Supărat, Patrick, care este de origine suedeză, i-a spus câteva vorbe grele prietenei lui şi a plecat la o altă petrecere, într-un alt club.

La un moment dat, Sara s-a dus după el. Pe la 6:00 dimineaţa au plecat împreună, iar el s-a oferit să o conducă acasă. Dar pe drum l-a apucat din nou gelozia şi a început să o lovească cu pumnii peste faţă, apoi să o dea cu capul de bordul maşinii. Când începuse să îşi piardă cunoştinţa, de frică, Patrick şi-a luat mâinile de pe ea. Sara a ieşit din maşină, iar Patrick s-a luat din nou după prietena lui, care fugea pe stradă şi a început din nou să o lovească.

Când nişte trecători au intervenit să o salveze din pumnii prietenului ei, Sara i-a rugat să îl lase în pace : „Vă rog, lăsaţi-l, este prietenul meu”…

Patrick s-a mai potolit, apoi a luat-o din nou în maşină, să o ducă acasă la el. Dar pe drum a început să-i facă din nou scene de gelozie, întrebând-o până la obsesie dacă făcuse sex cu bărbatul respectiv. Sara i-a spus încă o dată că nu. Apoi a întrebat-o dacă vrea să facă sex cu el, pe bancheta din spate a maşinii. Ea a fost de acord, sperând că astfel îl va potoli.

Dar după ce au terminat, el a început să o lovească din nou peste faţă cu pumnii şi s-o întrebe dacă a făcut sex cu bărbatul cu care priza cocaină. De fiecare dată când ea îi răspundea că nu făcuse sex cu el, Patrick îi trăgea câte un pumn în faţă şi în cap şi, în final, a încercat să o strângă de gât.

A reuşit pentru a doua oară să iasă din maşină, având numai haina de blană pe ea şi a apucat să ajungă la un atelier mecanic, iar cei de-acolo au sunat la numărul pentru urgenţe 999.Toate aceste fapte s-au petrecut în luna octombrie, iar acum, Sara şi Patrick au avut înfăţişare la tribunal. El a negat totul, spunând că, de al petrecere, nu s-a urcat în maşina lui, ci a luat un taxi şi că nu el a bătut-o pe Sara. Dar procurorii au aflat adevărul şi l-au învinuit pentru „asalt prelungit” asupra unei persoane.