Un MODERATOR de la Moldova 1 a intrat ÎN DIRECT cu CAGULĂ şi cu o ARMĂ în mână VIDEO

Moderatorul emisiunii „Moldova în direct” de la televiziunea naţională, analistul politic Oazu Nantoi, a apărut aseară pe sticlă, în direct, cu o armă şi o bâtă în mână, iar pe cap purta o cagulă.

RomaniaTV.net
07 mai 2014, 10:49
Un MODERATOR de la Moldova 1 a intrat ÎN DIRECT cu CAGULĂ şi cu o ARMĂ în mână VIDEO

Analistul politic care modera emisiunea a menţionat: “Dragi telespectatori, noi nu am vrut să vă speriem, noi vrem ca să fim toți mai mobilizaţi, mai consolidați în calitate de cetățeni ai aceste ţări.

Vreau să vă spun că cei 150 de consăteni de-ai mei care nu s-au întors de la război, acei unchi de-ai mei care au luptat la război, nu au murit şi nu au luptat pentru ca Dmitri Rogozin să-și bată joc de noi, de cetățenii Republicii Moldova, la noi acasă, potrivit topmedia.md .

Citeşte şi Înarmat la 7 ani: Fiul preşedintelui belarus poartă cu el un pistol de aur

Nu au murit pentru aceea ca trupele Rusiei să se afle ilegal pe teritoriul Republicii Moldova. Eu cred că a venit  momentul când trebuie să stăm strâmb și să gândim drept. Unde în Europa este pace, stabilitate, bună înțelegere între popoare și de unde vine războiul, de unde vine ura și omul cu cagula. Avem de ales. Haideţi să gândim!”.