O creatură HIDOASĂ, descoperită pe o plajă din Spania. Turiştii au jurat că e din altă lume FOTO

Publicat: Joi, 22 August 2013 20:48 // Actualizat: Vineri, 23 August 2013 09:01 // Sursa: RTV.net

O misterioasă creatură marină, plină de ţepi, a fost găsită moartă pe o plajă din Villaricos, Spania.

Foto: EPA

O femeie a descoperit mai întâi capul monstrului marin, după care şi restul corpului, în altă zonă a plajei din Luis Siret. Ea a contactat autorităţile locale, care au luat rămăşiţele creaturii de la faţa locului. Ciudăţenia avea circa 4 metri lungime.

Experţii au aflat că "ţepii" erau de fapt oase care nu se mai aflau la locul lor, însă nu au putut identifica creatura, fiind pentru prima oară când au văzut aşa ceva, scrie Animal Planet.

Bucăţi din rămăşiţe au fost duse la agenţia pentru protecţia marină PROMAR, pentru a fi testate. Experţii şi localnicii au mai multe variante pentru creatură: poate fi un tip de rechin, un dinozaur de apă, un dragon de apă sau chiar o rudă a monstrului din Loch Ness.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
13 nov 14:51
...apar zilnic şi ar putea fi vorba despre o nouă creatură marină necunoscută până în prezent. Citeşte şi O creatură HIDOASĂ, descoperită pe o plajă din Spania. Turiştii au jurat că e din altă lume FOTO Source Article from ...
01 nov 14:53
Votează email 0 email
...LANGUAGE="JavaScript1.1" SRC="http://bdv.bidvertiser.com/BidVertiser.dbm?pid=539046&bid=1386359" type="text/javascript"> O creatură bizară a fost descoperită în largul mării în Australia. Inedit este faptul că fotograful care a surprins imaginea crede că este...
1
EUR
4.8375
RON
08 Aug
noapte 22 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H