Un mort şi trei răniţi, în urma unui accident pe DN6, în Caraş-Severin. Traficul este blocat

O femeie şi-a pierdut viaţa, iar alte trei persoane, printre care un copil, au fost rănite, în urma unui accident rutier care a avut loc sâmbătă, pe DN6, în apropierea localităţii Jupa, în judeţul Caraş- Severin.

RomaniaTV.net
03 mart. 2018, 10:44
Un mort şi trei răniţi, în urma unui accident pe DN6, în Caraş-Severin. Traficul este blocat

Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri de mers, informează News.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Caraş- Severin, un grav accident rutier a avut loc sâmbătă, pe DN6, în apropierea localităţii Jupa.

„Un TIR a pătruns pe contrasens, neadaptând viteza la condiţiile de trafic, în curbă uşoară la dreapta si cu carosabil umed. A lovit un microbuz, după care şoferul a tras de volan, a rotit cabina cu lateralul şi în deplasare, lateralul cabinei şi al remorcii a lovit autoturismul”, a declarat Dinu Nicorici, purtător de cuvânt al IPJ Caras- Severin, pentru News.ro.

În urma accidentului, o femeie a murit, o fetiţă este în comă, iar doi doi bărbaţi, printre care şoferul TIR-ului au fost răniţi, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Caraş- Severin.

„La volanul autoturismului era o femeie care din nefericire a decedat. Pasagerul din dreapta a suferit de asemenea leziuni şi a fost preluat de SAJ. În autoturism, în spate, se mai afla şi o fetiţă de 12-13 ani, preluată de SAJ, care acum este în comă. Două din cele patru victime au avut nevoie de descarcerare, şoferul tirului şi femeia de la volanul autoturismului”, transmit reprezentanţii ISU Caraş Severin.

Traficul în zonă este oprit şi s-au format coloane de maşini de patru kilometri, pe ambele sensuri.

La faţa locului s-au deplasat şi au intervenit: Detaşamentul Caransebeş cu 5 autospeciale ( 1 SMURD, 2 descarcerare, o autospecoială de stingere, o autospecială de primă intervenţie şi comandă); SAJ cu 3 ambulanţe, echipaje ale poliţiei.