Un mort şi un rănit după ce un microbuz cu pasageri s-a ciocnit cu o maşină, pe DN 79

O persoană a murit, iar alta a fost rănită, luni, după ce un microbuz cu pasageri s-a ciocnit cu un autoturism, pe DN 79, în judeţul Arad, traficul rutier fiind complet blocat în urma accidentului.

RomaniaTV.net
19 aug. 2013, 09:32
Un mort şi un rănit după ce un microbuz cu pasageri s-a ciocnit cu o maşină, pe DN 79

Accidentul a avut loc între localităţile arădene Şiman şi Chişineu-Criş, pe DN 79, unde un microbuz de persoane s-a ciocnit frontal cu un autoturism care circula din sens opus, informează Mediafax.

Potrivit primelor informaţii furnizate de poliţişti, şoferul autoturismului ar fi intrat pe contrasens, unde a avut loc impactul, bărbatul murind.

CITEŞTE ŞI: Accident grav în Timiş. O persoană a murit, alte şase au fost rănite

De asemenea, o persoană aflată în microbuz a fost rănită, fiind preluată de un echipaj SMURD pentru a fi transportată la spital. Pentru scoaterea şoferului din autoturism a fost necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare.

Traficul rutier a fost complet blocat pe DN 79, în zonă formându-se cozi de peste trei kilometri în ambele sensuri de circulaţie. Poliţiştii arădeni estimează că traficul va fi reluat în jurul orei 13.00, după finalizarea cercetărilor şi mutarea vehiculelor avariate de pe carosabil.