Un om de afaceri din Vaslui a murit nevinovat, într-un accident în lanţ VIDEO

Accident grav desprins parcă din filme la Vaslui. Un om de afaceri a murit strivit între maşina sa şi un alt autoturism. Cele două vehicule au fost lovite de un şofer beat, care iniţial intrase în capul unui pod. Analizele au arătat că şoferul care a provocat accidentul avea o alcoolemie de 0,72 la mie. Atât el, cât şi un copil care se afla în maşina sa, au fost răniţi.

RomaniaTV.net
27 sept. 2012, 17:24
Un om de afaceri din Vaslui a murit nevinovat, într-un accident în lanţ VIDEO

Un om de afaceri din Vaslui a murit nevinovat, într-un accident în lanţ. Accidentul a fost provocat de un şofer în vârstă de 65 de ani, care nu a mai putut controla direcţia de mers.

„A pierdut controlul asupra direcţiei în timp ce se deplasa pe raza localităţii Crasna, autovehicului său intrând într-un pod. Din această coliziune, autovehicului a ricoşat într-o maşină staţionată, care la rândul ei a intrat în coliziune cu o autoutilitară aflată în spatele său”, a declarat Mihaela Ştraub, IPJ Vaslui.

Ghinionul a făcut ca în accident, între cele două maşini staţionate, împlicate în accident, să fie prins un bărbat. El a fost strivit, pur şi simplu, între ele. Victima era un om de afaceri, în vârstă de 55 de ani.

„Era în stop cardio-respirator. S-a efectuat protocolul de resuscitare, din păcate s-a constatat decesul, pacientul suferind un traumatism toracic sever”, a declarat dr. Mariana Niţoi.

Analizele au arătat că şoferul care a provocat accidentul avea o alcoolemie de 0,72 la mie. Atât el, cât şi un copil care se afla în maşina sa, au fost răniţi. Sunt însă în afara pericolului. Bărbatul este cercetat pentru ucidere din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.