Un muncitor a murit într-o explozie la depozitul Electrica din Piteşti

Un muncitor care lucra la dezafectarea unui rezervor de combustibil din curtea depozitului Electrica din Piteşti a murit, luni, în urma unei explozii produse în timp ce bărbatul tăia şi demonta rezervorul.

RomaniaTV.net
24 oct. 2011, 08:34
Un muncitor a murit într-o explozie la depozitul Electrica din Piteşti

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, deflagraţia, extrem de puternică, nu a fost urmată de incendiu.

În urma exploziei, bărbatul a fost aruncat la o distanţă de câteva zeci de metri, în curtea depozitului CET Piteşti, aflat în vecinătatea depozitului Electrica, bucăţi din trupul acestuia fiind practic sfâşiate de suflul deflagraţiei.

„Muncitorul executa lucrări de dezfectare a rezervorului. Probabil că a tăiat cu flexul rezervorul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, comisar şef Dănuţ Dinu.

La faţa locului se află, în prezent, poliţişti şi reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeş, care vor cerceta împrejurările în care a avut loc incidentul, dar şi dacă s-au respectat normele de muncă şi dacă bărbatul era angajat cu forme legale.