Un muncitor român din Olanda a ajuns la spital după ce s-a plâns că a fost cazat într-o casă cu prea mulţi locatari

Un român care muncea în Olanda a ajuns la spital săptămâna trecută după ce a fost bătut cumplit de trei bărbaţi români, cazaţi cu în aceeaşi locuinţa. Poliştii anchetează acum cazul pentru a afla de la ce a pornit conflictul. 

RomaniaTV.net
02 iun. 2020, 10:13
Un muncitor român din Olanda a ajuns la spital după ce s-a plâns că a fost cazat într-o casă cu prea mulţi locatari

Românul, Dorin M., în vârstă de 42 de ani, a fost atacat în locuinţa în care era cazat, din oraşul Beneden-Leeuwen. Potrivit primelor declaraţii, scandalul ar fi pornit după ce s-a plâns că în casă locuiesc prea mai multe persoane, iar riscul de infectare cu noul coronavirus este crescut. 

„Sâmbătă seara am vorbit cu proprietarul locuinţei, căruia i-am spus că sunt prea multe persoane în casă. Prin urmare, riscul de infecție cu noul coronavirus era mare. Proprietarul mi-a spus că două persoane trebuie să plece din casă. Deoarece eu vorbesc limba germană, le-am zis să plece”, a povestit Dorin.

Citeşte şi: Accident cu două tiruri şi două autoturisme, în Vâlcea. Două persoane au fost rănite FOTO

În urma plângerii lui Dorin, două persoane au fost date afară din casă, iar acest lucru i-a infuriat pe românii rămaşi şi l-au luat la bătaie, fiind internat la spital două zile. 

„M-au întrebat de ce am făcut-o. Unul m-a ținut, iar ceilalți m-au lovit în cap”, a mai spus bărbatul.

Dorin crede că gestul nu a fost făcut din solidaritate, ci pentru că românii s-au supărat că din acest motiv urmau să contribuie cu sume mai mari la chirie.

Toți românii cazați în apartament lurează ca sortatori la o companie de reciclare a deșeurilor.