Un muzician şi-a turnat kerosen pe el, apoi şi-a dat foc. Imaginile şocante au fost date live pe Facebook

Un muzician de 33 de ani a murit după ce și-a turnat kerosen pe el iar apoi s-a autoincendiat, într-un bar supraaglomerat din Tennessee, SUA. Tânărul a montat în apropiere un telefon mobil, astfel că imaginile şocante au fost difuzate live pe Facebook.

RomaniaTV.net
15 mai 2017, 15:36

Jared McLemore, 33 de ani – un cântăreț cunoscut din Memphis, şi-a dat foc într-un bar. Înainte să își dea foc, bărbatul și-ar fi luat rămas bun de la fosta iubită și ar fi luat-o de mână pentru a-i arăta că a turnat benzină pe el. Tânăra este în stare de șoc după scena îngrozitoare la care a asistat.

Muzicianul și fosta lui iubită au avut o relație tumultoasă. Potrivit apropiaților cuplului, bărbatul era violent, își amenințase iubita cu moartea în repetate rânduri și a încercat să o stranguleze, moment în care tânăra a cerut un ordin de restricție împotriva lui McLemore, ordin pe care acesta l-a încălcat de mai multe ori.

Potrivit libertatea.ro, transmisiunea live pe Facebook începe cu momentul în care McLemore stă la masă și începe să-și toarne benzină pe el. În secunda următoare se aprinde singur cu o brichetă și fuge din cadru. Una dintre persoanele aflate în bar a încercat să-i arunce bricheta din mână, dar s-a ars destul de grav și a ajuns la spital.

Vezi si: Naştere transmisă live pe Facebook. O vloggeriţă a decis să împărtăşească cu fanii ei momentul unic din viaţă VIDEO