Încă un autobuz Otokar s-a stricat. Călătorii au rămas blocaţi minute în şir în noile autobuze turceşti VIDEO

Mai mulți călători au rămas marți, la orele prânzului,  blocați într-unul dintre noile autobuze Otokar ale STB, neputând să deschidă ușile.

RomaniaTV.net
22 ian. 2019, 18:28
Încă un autobuz Otokar s-a stricat. Călătorii au rămas blocaţi minute în şir în noile autobuze turceşti VIDEO

Momentul penibil a fost filmat de un călător care a postat înregistrarea pe Facebook un site de socializare. Potrivit călătorului, blocarea ușilor a avut loc după ce motorul autobuzului s-a oprit accidental. „Prizonieri într-unul dintre noile autobuze bucureștene, pe linia 137, astăzi 22 ianuarie in jurul orei 12!!!. Primele semne au apărut la semafor in zona Podului Eroilor, total întâmplător odată cu urcarea unei echipe de controlori , când s-a oprit motorul. După 3-4 minute de încercări repornește, dar frânele rămân blocate încă vreo 2 minute. Totul revine la normal dar nu pentru mult timp. In zona Răzoare – Cotroceni, își dă obștescul sfârșit, fără motor, fără curent, fără presiune hidraulică, fără sistemul de deschidere de urgență a ușilor!”, spune cel care a postat filmuleţul.

Citeşte şi: Noi probleme la autobuzele Otokar, achiziţionate de Primăria Capitalei. Şoferii reclamă şi defecţiuni ale volanului VIDEO

Autobuzele turceşti achiziţionate de Primăria Capitalei au dat rateuri repetate de la intatrea lor in circulație în decembrie anul trecut. Unul dintre autobuzele noi s-a stricat chiar în prima zi pe traseu, pe 1 decembrie. Ușa de la cabina șoferului a rămas blocată. De asemenea, sindicaliștii din Societatea de Transport București spun că noile autobuze au mai multe probleme tehnice.