Un nou caz Caracal îi pune pe jar pe poliţişti. O adolescentă de 13 ani, răpită de un bărbat de 28 de ani

Este alertă în Hunedoara, după ce o adolescentă în vârstă de 13 ani ar fi fost răpită de un tânăr din judeţul Constanţa. Copila a fost dată în urmărire naţională.

05 sept. 2022, 23:29
Un nou caz Caracal îi pune pe jar pe poliţişti. O adolescentă de 13 ani, răpită de un bărbat de 28 de ani

Un nou caz Caracal îi pune pe jar pe poliţişti. De data aceasta, o adolescentă în vârstă de 13 ani din Petrila, judeţul Hunedoara, a fost luată, luni seară, cu o maşină de un bărbat de 28 de ani pe care-l cunoştea şi dusă într-o direcţie necunoscută.

Un nou caz Caracal îi pune pe jar pe poliţişti. Adolescentă răpită de un tânăr din Constanţa

Citeşte şi Gheorghe Dincă, mărturii din închisoare: „Am recunoscut crimele sub tortură! Am violat-o pe Alexandra pentru că m-a scos din minţi”

Tatăl fetei a fost cel care a sunat la 112. Acesta a anunţat că un tânăr în vârstă de 28 de ani, din oraşul Murfatlar, judeţul  Constanţa, ar fi luat-o cu un taxi pe fiica sa şi ar fi plecat într-o direcţie necunoscută.

În momentul în care a fost răpită, adolescenta era îmbrăcată cu o bluză de culoare albă, cu un desen de culoare neagră, o pereche de blugi de culoare neagră (fară particularităţi sau tăieturi) şi o pereche de pantofi sport de culoare albă.

Fata prezintă următoarele semnalmente: 1.50 înălţime,  greutate 40-45 kg., ochii căprui, păr blond-roşcat, lung până la nivelul coapselor, forma feţei rotundă, bărbia rotundă. Nu prezintă semne particulare.

”În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal şi au demarat activităţi specifice, în vedere identificării minorei, care a fost dată în urmărire naţională”, a transmis IPJ Hunedoara, potrivit News.ro.  

Cei care pot oferi informaţii utile anchetei sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie.

Citeşte şi Un nou caz Caracal. O fată de 15 ani, care a dispărut de acasă, este căutată de poliţişti