Un nou caz şocant, reţeaua ignoră orice anchetă. O altă fată a fost răpită de pe stradă şi dusă în Caracal

O tânără de 26 de ani a fost luată cu forţa de pe o stradă din Corabia, urcată într-o mașină și dusă în Caracal. Doi bărbați au fost arestaţi în acest caz.

08 oct. 2019, 10:02
Un nou caz şocant, reţeaua ignoră orice anchetă. O altă fată a fost răpită de pe stradă şi dusă în Caracal

O nouă răpire a avut loc, la Caracal. O tânără de 26 de ani a fost răpită de doi indivizi și dusă chiar în orașul lui Dincă. Potrivit IPJ Olt, un bărbat, din orașul Corabia, județul Olt, a apelat, luni,numărul de urgență 112 și a sesizat  faptul că sora sa, de 26 de ani, din aceeași localitate, în timp ce se afla pe strada C.A. Rosetti din Corabia, ar fi fost urcată cu forța într-un autoturismul argintiu, care s-a îndreptat într-o direcție necunoscută.

De îndată, polițiștii olteni au declanșat activitățile de căutare, fiind alertate și județele limitrofe în vederea depistării tinerei. Un bărbat, de 49 de ani, a fost depistat de către polițiști pe raza municipiului Caracal, conducând autoturismul folosit pentru a transporta tânăra. Extinzând verificările, polițiștii au identificat tânăra și celălalt bărbat, cei trei fiind audiați la sediul poliției.

Din primele cercetări, a reieșit faptul că doi bărbați, de 25 de ani, și, respectiv, 49 de ani, ar fi constrâns-o pe tânăra respectivă să urce în mașină, după care au transportat-o pe aceasta în municipiul Caracal.   

Potrivit reprezentanţilor IPJ Olt, instanţa a emis pe numele celor doi bărbaţi, reţinuţi iniţial pentru răpirea unei femei, mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate şi lovire sau alte violenţe. Ei au fost duşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

În cursul acestei zile, cei doi vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate și lovirea sau alte violențe, anunţă România TV.