Un nou caz cutremură România. O gravidă de 34 de ani, moartă înainte de naştere. Fătul a decedat şi el

O tânără în vârstă de 34 de ani, din localitatea buzoiană Brăeşti, gravidă în 33 de săptămâni, a decedat joi în urma unui stop cardio-respirator.

14 nov. 2019, 13:00
Un nou caz cutremură România. O gravidă de 34 de ani, moartă înainte de naştere. Fătul a decedat şi el

Un nou caz face înconjurul României. O buzoiancă de 34 de ani, însărcinată în nouă luni, a fost adusă miercuri în stop cardio-respirator la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău, după ce ar fi suferit un infarct. Medicii i-au aplicat fără scuces manevrele de resuscitare. Fătul a murit și el în pântecele femeii.

Miercuri dimineață, în timp ce se afla la locuința ei din localitatea buzoiană Brăești, femeii în vârstă de 34 de ani i s-a făcut rău iar rudele au solicitat o ambulanță.

Cutremurător! Ana Maria s-a stins la o lună după ce a născut, la numai 19 ani. Ce au descoperit medicii în corpul fetei

Gravida a acuzat inițial o stare de leșin, însă la scurt timp a devenit inconștientă. O salvare a transportat-o de urgență la spitalul din Buzău, unde a ajuns în stop cardio-respirator.

Zeci de minute au durat manevrele de resuscitare și nici șocurile electrice nu au putut să o readucă la viață pe femeie. Fătul a murit și el la scurt timp. Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului judeţean Buzău, Adriana Bunilă, gravida a fost adusă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului judeţean Buzău în stop cardio-respirator.

„Tânăra a fost resuscitată, însă fără succes, din nefericire nici fătul nu a putut fi salvat. Trupul acesteia a fost dus la Serviciul Judeţean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei”, a declarat sursa citată.

Purtătorul de cuvânt a precizat că „din evidenţele noastre se pare că tânăra din luna ianuarie 2009 nu a mai efectuat niciun consult la Maternitatea Buzău”.