Un nou caz de INTOXICARE cu MONOXID de CARBON în tunelul de sub Canalul Mânecii

Treisprezece persoane au fost spitalizate duminică spre luni după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon pe un şantier al tunelului de sub Canalul Mânecii care leagă nordul Franţei de sudul Marii Britanii, a declarat luni o sursă oficială, informează AFP.

RomaniaTV.net
27 ian. 2014, 11:23
Un nou caz de INTOXICARE cu MONOXID de CARBON în tunelul de sub Canalul Mânecii

Cele 13 persoane au fost duse la un spital din apropiere pentru îngrijiri medicale. Niciun caz nu a fost grav, au informat autorităţile din Pas-de-Calais (nord) şi, potrivit Eurotunnel, cele mai multe dintre persoanele spitalizate s-au întors acasă luni dimineaţa.

Acesta este al doilea incident de acest gen în 24 de ore în tunelul de sub Canalul Mânecii. În noaptea de sâmbătă spre duminică, 19 de muncitori s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Cel mai recent incident a avut loc pe aceeaşi porţiune de tunel între Calais (nordul Franţei) şi Folkestone (sudul Angliei), în timp ce 60 de muncitori încercau să schimbe unele linii de cale ferată.

„Încercăm să înţelegem ce se întâmplă”, a precizat Eurotunnel, care a precizat că în tunel există circa 20.000 de senzori pentru măsurarea nivelului de monoxid de carbon.