Un nou caz şocant în Capitală: Un bărbat a încercat să-şi omoare şi soţia, apoi a dat foc la casă

Un bărbat din Bucureşti a încercat să îi ia viața soției. Femeia a reusit să sune la 112. După tentativa de crimă, bărbatul a dat foc casei. Polițiștii au reușit să îl prindă pe criminal.

16 ian. 2023, 14:33
Un nou caz şocant în Capitală: Un bărbat  a încercat să-şi omoare şi soţia, apoi a dat foc la casă

UPDATE: „La data de 16 ianuarie 2023, în jurul orei 14.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 24 au fost sesizați cu privire la faptul că, la o locuință, din Sectorul 5, are loc un caz de violență domestică.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au depistat un bărbat ce nu a dat curs solicitărilor acestora și ar fi devenit violent, motiv pentru care a fost imobilizat și încătușat.

În timpul intervenției, în imobil a izbucnit un incendiu, iar polițiștii prezenți au pătruns în locuință, unde au identificat o femeie ce prezenta leziuni în zona gâtului, pe care au scos-o din casă. Aceasta a fost transportată de urgență, de un echipaj medical, la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

De asemenea, la fața locului a fost identificat un minor, copilul acestora, care nu prezenta leziuni, aflându-se în afara oricărui pericol.

Bărbatul se află în custodia polițiștilor și a fost condus la sediul secției, în vederea continuării cercetărilor”, se arată în comunicatul poliţiei.

Un nou caz cutremurător în Capitală. O femeie din București a apelat luni, 16 ianuarie, numărul de urgență 112 și a sesizat faptul că soțul ei a incendiat casa.

Dublă crimă în Bran. Un pompier și soția lui au fost găsiți morți în casă. Aveau capetele zdrobite

Potrivit unor surse judiciare, aspectele sesizate la numărul de urgență se confirmă, în sensul că imobilul a fost găsit în flăcări.

Bărbatul este deja în custodia polițiștilor. Victima a fost scoasă din locuință, este tăiată in jurul gâtului și se află în stare de inconștiență.

Alături de ea este și un minor de 7 ani, in viața, fără semne de violență.

Jandarm găsit cu gâtul tăiat. Prima ipoteză este o tentativă de sinucidere