O femeie, inginer într-o multinaţională din România, şi-a ucis copilul. Ce au descoperit anchetatorii în curtea casei i-a îngrozit

Publicat: Marţi, 13 August 2019 14:25 // Actualizat: Miercuri, 14 August 2019 08:20 // Sursa: romaniatv.net

O femeie din Suceava, inginer la o companie multinațională, este acuzată de procurori că și-a ucis bebelușul nou născut. La audieri, femeia a făcut mărturisiri șocante. Le-a spus anchetatorilor că și-ar fi omorât alți doi copii pe care mai apoi i-a îngropat în curtea casei. Oamenii legii au găsit oseminte în locurile indicate de femeie. 

O femeie în vârstă de 37 de ani, mamă a trei copii, a născut un copil pe care l-a băgat într-un sac menajer pe care l-a legat. În urma audierilor a rezultat că femeia, ingineră la o multinațională, și-ar mai fi îngropat în curte în ultimii doi ani încă doi copii, potrivit Monitorul de Suceava.

Procurorii care au preluat ancheta au stabilit că femeia îşi ascunsese sarcina faţă de toate persoanele care o cunoşteau.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, la data de 13 august, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus efectuarea urmăririi penale faţă de o femeie, suspectată de comiterea infracţiunii ucidere sau vătămare a nou-născutului săvârşită de către mamă.

Din probatoriul administrat până în acest moment al urmăririi penale procurorii au stabilit că pe data de 9 august, în timp ce se afla la domiciliul său din zona rurală a judeţului Suceava, o femeie în vârstă de 37 de ani a dat naştere, singură, neasistată de cadre medicale, unui băiat, căruia ulterior i-a suprimat viaţa şi pe care l-a ascuns.

Anterior, suspecta şi-a ascuns sarcina faţă de toate persoanele care o cunoşteau.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale, au precizat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Cauza este instrumentată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava împreună cu poliţiştii din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava – Serviciul Investigaţii Criminale.

Femeia a atras atenția după ce a fost văzută brusc fără burtă, deși era cu sarcină avansată. Informația a ajuns și la urechile unui polițist judiciarist dornean, care a făcut verificări și a constatat că aceasta nu s-a prezentat la Spitalul municipal Vatra Dornei sau în altă parte, pentru a naște. Polițistul a făcut verificări și s-a prezentat la poarta familiei, luni seară. Ce a urmat a fost șocant și pentru anchetatori.

A fost găsit sacul închis în care era copilul mort iar femeia a recunoscut aparent senin totul. Femeia în vârstă de 37 de ani este căsătorită iar bărbatul acesteia se afla acasă.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
caz copil femeie Suceava
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
13 aug 22:32
Răspunde | Votează email 0 email
oamenicasobolani
ADICĂ
:
FATA despre care, până să te măriți, îți zicea soțul că, băiat ca băiat dar, neapărat își dorește o fată!

Mai vreți ceva
???
DA!!!
Dumnezeu mi-a dăruit și o FATĂ!

… Rugăciunile să știți că ajută dar bănuiesc că depinde și de firul care te leagă și cu EL!
13 aug 21:16
Răspunde | Votează email 0 email
oamenicasobolani
DECI...
Și-a ascuns sau NU sarcina???

Cum adică și-a ascuns-o
// și n-avea nici măcar bărbat ca să o pipăie în timpul ăla???//
și, deodată... au văzut-o fără burtă...!

… Asta e soarta femeii!
Dincolo de crimă nu se mai vede că ea ține lumea asta pe umeri!

3 copii, mai ales pentru România, cred că-i sânt unei femei, care mai vrea și ea măcar câte o secundă să-i mai fure vieții, de ajuns!
Ghinion să rămâi așa GREA...
O fi vreuna care numai când vede P și rămâne grea,
SAU
una care nu s-a întrebat, după al 3-lea copil, dacă vrea să fie o iapă, adică să fete cât o da Domnul,
sau că e cazul să se roage să nu fie pusă în situația de a lua hotărâri care oricum pe conștiința ei vor cășuna toată viața.
______________________

Rugăciunile să știți că ajută!

… Te păzesc și să faci un avort de care nu ești sigură că este o soluție bună pentru liniștea ta sufletească… de altfel nici pentru a celeilalte jumătăți... dar, în două luni o să te cari din RO și n-ai calculat că cu 3 copii o să rămâi cel mai sigur la cratiță pentru că n-o să ai decât jumătatea cealaltă ca ajutor și tu crezi că atunci, așa cum ai crescut tu cu mama acasă, este cel mai bine și pentru copiii tăi!
Ce să mai zic…
Tocmai în ziua în care de abia te târî la „avort“, ți se spune că doctorul s-a mutat din oraș și ție, UȘURATĂ, nici nu-ți trece prin cap c-o să-ți dai viața pe mâna unei țațe care ar face „acelaș lucru“... de teamă că o să mori și-ți rămân gemenii de 3 ani și 2 luni orfani!

CULMEA???
… Prietena care ți-a sărit în ajutor și care se bucură de hotărârea pe care ai luat-o, îți dă cu pendulul cu verighetă ( în care nu crezi dar îi faci hatârul de bucurie) și-ți zice c-o să ai de data asta o fată…
ADICĂ
:
FATA despre ca
1
EUR
4.8127
RON
Ultimele joburi adaugate
24 H