Un nou caz şocant la Gura Şuţii. O fată de 13 ani, găsită inconştientă în pădure

O fată în vârstă de 13 ani a fost găsită aproape inconștientă într-o pădure din Gura Șuții, localitatea în care o altă fată de aceeași vârstă a fost ucisă de un pedofil olandez. Fata găsită la lizieră fugise de acasă, desculță, după ce tatăl ei ar fi bătut-o.

15 dec. 2019, 15:44
Un nou caz şocant la Gura Şuţii. O fată de 13 ani, găsită inconştientă în pădure

Fata a fost agresată de tatăl ei, supărat că nu avusese grijă de fratele ei mai mic. Copila era aproape leșinată la marginea pădurii și a fost găsită pe pământ de o femeie, scrie Adevărul.

„La data de 14 decembrie, în jurul orei 21:10, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Mătăsaru au fost sesizaţi prin 112 de către o femeie, din Gura Şuţii, despre faptul că o fetiţă a fost găsită inconştienţă la marginea pădurii din zona cartierului Ivanca”, a precizat IPJ Dâmboviţa.

O fată de 13 ani, agresată de un bărbat în Medgidia: „Vrei să te bag în portbagaj să nu te mai găsească nici mă-ta, nici tac-tu?”

Polițiștii au deschis un dosar penal, stabilind că fata ar fi fost agresată de tatăl său, pe motiv că nu ar fi avut grijă de fratele ei mai mic. Minora a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, pentru investigaţii medicale.

Cazul va fi analizat și de reprezentanții Direcției de Asistență Socială Dâmbovița.

Comunitatea din Gura Şuţii a fost zguduită, în urmă cu trei luni, de un alt caz cutremurător. O fetiţă de 13 ani, Adriana Fieraru, a fost răpită de pe drum, în timp ce se întorcea de la şcoală, şi omorâtă pe un câmp din localitate. Autorităţile au stabilit că Johannes Visscher, cetăţeanul olandez de 47 de ani, este autorul crimei din Gura Şuţii.