Un nou caz violent între fete! Adolescentă de 18 ani, din judeţul Mureş, lovită cu pumnii şi picioarele din gelozie

Un nou incident violent între fete a avut loc în România! De data aceasta este vorba despre o tânără de 22 de ani care ar fi agresat o adolescentă de 18 ani din cauza geloziei.

RomaniaTV.net
09 sept. 2020, 11:20
Un nou caz violent între fete! Adolescentă de 18 ani, din judeţul Mureş, lovită cu pumnii şi picioarele din gelozie

Incidentul s-a petrecut pe 17 august, în localitatea Albeşti, judeţul Mureş.

Poliţia s-a autosesizat din oficiu după ce au apărut imagini pe o reţea socială cu două tinere care s-au agresat. Victima e luată la palme, trasă de păr, iar apoi e trântită la pământ şi lovită cu pumnii şi picioarele în faţă. În timp ce victima plânge, o altă persoană filmează totul cu telefonul mobil.

Tânăra agresoare de 22 de ani a fost reţinută de poliţişti, iar în acest caz a fost deschis dosar penal pentru lovire şi alte violenţe.

Anunţul autorităţilor

În cursul zilei de ieri, 8 septembrie a.c., având în vedere imaginile apărute în spațiul public pe o rețea de socializare, din care reiese că două tinere s-au agresat fizic, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Poliție Județean Mureș s-au sesizat din oficiu, demarând verificările cu privire la aceste aspecte.

Astfel, în urma cercetărilor efectuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală nr.10 Sighișoara, a rezultat faptul că la data de 17 august a.c., în timp ce se afla pe raza localității Albești, o tânăra, de 22 de ani, din comuna Vânători, județul Mureș, pe fondul geloziei, ar fi exercitat acte de violență, asupra unei tinere de 18 ani, din comuna Corund, județul Harghita.

În baza probelor administrate, la aceeași dată, polițiștii au luat măsura reținerii fața de tânăra în cauză, aceasta fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al inspectoratului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, în cadrul căruia polițiștii continuă cercetările, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighișoara.