Un nou cuplu CELEBRU din România s-a DESPĂRŢIT. Vezi ce mesaje au transmis cei DOI pe Facebook

După ce au petrecut două luni împreună, în cursul filmărilor pentru emisiunea "Burlacul", Bogdan Vlădău dădea impresia că s-a îndrăgostit până peste cap de frumoasa Daciana Ciochină. Cu toate acestea, relaţia lor s-a terminat, iar cei doi au decis să se despartă. Inedit este faptul că fiecare a postat câteun mesaj pe Facebook prin care au anunţat decizia luat.

14 oct. 2013, 12:08

Bogdan Vlădău şi Daciana Ciochină au uitat momentele romantice pe care le-au petrecut împreună alături de planurile de viitor pe care şi le făceau şi au decis că este mai bine să se despartă, potrivit Libertatea. Prima declaraţie a fost făcută de frumoasa blondă, aceasta având doar cuvinte de laudă pentru fostul ei iubit.

Citeşte şi Mihai Bendeac, declaraţie şocantă despre Cătălin Botezatu şi Bogdan Vlădău

Eu şi Bogdan nu mai formăm un cuplu! Ar fi multe de spus, de reamintit, de subliniat, însă niciodată nu sunt suficiente cuvintele de a descrie complet şi corect! Am înţeles AMÂNDOI, aşa că învăţăm doar să mai zâmbim unei poveşti, care s-a scris, se pare, până la ultima pagină! Mai adaug că Bogdan chiar este un om minunat, cum am mai spus, cu mult mai multe calităţi, decât cele de suprafaţă! Sper că aţi început să i le descoperiţi! Merită atenţia voastră şi merită să îi fie răsplătită munca şi pasiunea cu ropote de aplauze!„, a explicat Daciana pe Facebook.

În acelaşi timp, Bogdan a păstrat acelaşi ton când i-a venit rândul vorbească despre fosta lui iubită pe o reţea de socializare. Reacţia fostului concurent al emisiunii Burlacul a uimit fiind calm şi explicând cu tact ceea ce s-a întâmplat între ei.

Citeşte şi TRAGEDIE. O fostă concurentă de la „Burlacul” s-a sinucis. Fata a fost găsită spânzurată

Se pare că toate lucrurile frumoase au şi un final. În cazul de faţă, lucrurile s-au terminat la fel cum au început, adică minunat. Am cunoscut cu luni în urmă o femeie minunată, cu un caracter deosebit, cu principii şi o verticalitate ieşită din comun, toate acestea sprijinite pe un suflet nobil. Am văzut la început o Daciana calmă, răbdatoare, timidă şi sinceră. Astăzi, o văd cât de frumos a evoluat fiind mult mai sigură pe ea şi pe calităţile ei. Îţi mulţumesc Daciana pentru toată dragostea şi susţinerea necondiţionată, dar şi pentru toate momentele frumoase petrecute împreună. Pasiunea se dezvolta cel mai repede şi dispare cel mai repede. Intimitatea se dezvoltă mult mai lent, iar angajamentul chiar şi mai greu. Din respect pentru toţi cei care au urmărit show-ul „Burlacul”, eu şi Daciana am decis de comun acord să punem punct acestei frumoase poveşti de iubire, deoarece drumurile noastre sunt diferite pentru moment. Niciodată nu există un sfârşit, ci doar un nou început„, a adăugat Bogdan Vlădău.

Într-un final, se pare că niciunul dintre cuplurile formate în cadrul emisiunii nu au rămas împreună.