Un nou cuplu din showbiz s-a despărţit. Vedeta Kanal D a făcut anunţul: „Da, relaţia noastră s-a terminat”

Despărţire neașteptată în showbiz-ul românesc! Faimosul Yamato Zaharia de la Exatlon s-a despărțit de iubita lui, Miruna. Cei doi au decis ca fiecare să pună punct relaţiei de dragoste, însă au păstrat-o pe cea a prieteniei.

RomaniaTV.net
15 iul. 2020, 16:05

Confirmarea separării a venit chiar de la fostul concurent Exatlon. Acesta a spus că în ciuda faptului că s-au despărțit, a rămas într-o relație bună cu femeia pe care a iubit-o. „Da, este adevărat, ne-am despărțit. Nu o să dau prea multe amănunte despre motivele din spatele acestei decizii, dar cred că planurile de viitor pe care le avea fiecare dintre noi nu mai coincideau”, a declarat Yamato pentru wowbiz.ro.

Luptătorul de Kempo a spus în cadrul interviului că cei doi au stabilit să rămână prieteni și să se ajute reciproc la nevoie. 

Geanina, fosta Faimoasă, şi fratele lui Yamato Zaharia formează cel proaspăt cuplu din showbiz FOTO

Am rămas amici, oricând ar avea nevoie de mine, o voi susține și, cred eu, și Miruna gândește la fel. Ne-am despărțit ca doi oameni maturi, a fost o perioadă în care nu ne-am simțit apropiați ca înainte, dar relația noastră s-a terminat, oarecum, natural. Nu a fost vorba de nicio ceartă sau alte povești, nu am fi putut rămâne amici dacă era așa. Vom  vedea ce ne va aduce viitorul fiecăruia dintre noi”, a mai mărturisit Yamato.

Citeşte şi: Imagini fierbinţi cu Miruna. Iubita „Faimosului” Yamato Zaharia s-a pozat goală FOTO