Un nou cuplu în sportul românesc. Au plecat împreună în vacanţă în Maldive

Mihaela Buzărnescu trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Marco Dulca (22 de ani), fotbalist la Chindia Târgoviște. Cei doi sportivi au plecat în vacanţă în Maldive.

25 dec. 2021, 10:02

Tenismena Mihaela Buzărnescu (33 de ani, 148 WTA) şi fotbalistul Marco Dulca (22 de ani) formează un cuplu de câteva luni, deşi mulţi nu credeau că relaţia lor va rezista mai ales că între ei este o diferenţă de 11 ani. Aflați în pauză competițională, Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca au plecat într-o vacanță în Maldive, de unde au postat câteva imagini pentru fanii care îi urmăresc pe rețelele de socializare.

Citeşte şi: Simona Halep, schimbare de look înainte de Crăciun. „Îţi stă foarte bine”, au scris fanii

Cristi Dulca, fostul jucător al naționalei, a vorbit pentru prima dată despre relația fiului său, Marco, dar și despre relația acestuia cu jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu.

„Mă înțeleg foarte bine cu ea, este o fată deosebită, o sportivă și o profesionistă foarte bună. Asta e viața de sportiv de performanță. Nu o să ai liniște decât după ce o să agăți ghetele în cui sau o să pui racheta în vitrină. Nu le poți avea pe toate în sport, faci multe sacrificii”, a spus Cristi Dulca.

Citeşte şi: Andreea Mantea umilită pe Facebook de tatăl copilului ei, Cristi Mitrea: „Cel mai tare lucru pe ordinea de zi”