Un nou cuplu la Hollywood! Selena Gomez și-a făcut apariția alături de iubitul ei, celebrul Drew Taggart

După traseul pe covorul roșu de la Globurile de Aur, Selena Gomez și-a surprins fanii din nou. Ea și iubitul ei și-au făcut prima apariție în public.

20 ian. 2023, 09:26
Un nou cuplu la Hollywood! Selena Gomez și-a făcut apariția alături de iubitul ei, celebrul Drew Taggart
Selena Gomez a fost surprinsă în prezența noului iubit

Selena Gomez a fost crititcată după Globurile de Aur pentru că ar fi luat câteva kilograme în plus, așa că a ieșit public și le-a dat replica celor care au avut ceva de spus în privința asta: „Sunt cam mare acum”.

După tot acest episod, actrița a decis să lase răutățile în urmă și să petreacă timp alături de noul ei iubit. Ea și Drew Taggart au fost surprinși într-un club de bowling, fiind prima apariție publică a celor doi de când s-a aflat că formează un cuplu. Presa americană i-a fotografiat pe cântăreața-actriță și membrul trupei Chainsmockers la o întâlnire în localul The Gutter.

Citește și: Legendarul star folk-rock David Crosby a murit

Potrivit martorilor, cei doi par foarte îndrăgostiți, sărutându-se ca doi adolescenți.

„A fost, de asemenea, un grup de fete tinere care au urcat pentru a face poze cu ea la scurt timp după aceea și un bărbat care a primit un autograf”, potrivit surselor Page Six.

Cei doi păreau relaxați, îmbrăcați casual , Selena Gomez optând pentru un hanorac negru și pantaloni de trening, iar Taggart a purtat o cămașă cu mânecă lungă și pantloni de culoare închisă.

În trecut, Drew a fost împreună cu Eve Jobs, model în vârstă de 24 de ani, fiica fondatorului Apple, Steve Jobs. Aceasta și-a dezactivat contul de Instagram după apariția noului cuplu.

Artistul a mai fost cu moedelele Haley Rowe, Meredith Mickelson și Chantel Jeffries, iar Selena Gomez a fost destul de tăcută după despărțirea de The Weeknd din 2017.

Citește și: Actorul Julian Sands, dispărut în timpul unei excursii în munți. Starul britanic este căutat de o săptămână