Actorul Julian Sands, dispărut în timpul unei excursii în munți. Starul britanic este căutat de o săptămână

Actorul britanic Julian Sands a dispărut în munți, în timpul unei excursii în sudul Californiei. Autoritățile californiene îl caută de o săptămână pe starul britanic care a dispărut fără urmă.

19 ian. 2023, 17:47
Actorul Julian Sands, dispărut în timpul unei excursii în munți. Starul britanic este căutat de o săptămână
Actorul Julian Sands, dispărut în timpul unei excursii în munți

Actorul Julian Sands, dispărut în timpul unei excursii în munți. Actorul în vârstă de 65 de ani a dispărut pe 13 ianuarie, la ora locală 19:30, în zona Baldy Bowl din Munții Baldy, o zonă extrem de populară pentru drumeții și schiori.

Citește și Cum arată, azi, boierul Sumbul din „Suleyman Magnificul”? Actorul Selim Bayraktar s-a schimbat radical

Actorul Julian Sands, dispărut în timpul unei excursii în munți

Autoritățile din comitatul San Bernardino îl caută fără încetare pe Julian Sands de o săptămână.

Din cauza riscului de avalanșă echipele terestre au fost retrase, iar în aceste momente, la căutări sunt folosite drone și elicoptere.

„Continuăm să căutăm cu elicopterul și dronele atunci când vremea ne permite”, a transmis șeriful din comitatul San Bernardino, într-un comunicat de presă.

Acesta a subliniat faptul că autoritățile au început căutările actorului britanic imediat ce au fost anunțate de dispariția acestuia, însă eforturile lor au fost îngreunate de avertizările de vreme severă și de condițiile de pe traseu.

„Este extrem de periculos şi drumeţii experimentaţi trec cu greu pe acolo”, avertizează autoritățile care le recomandă turiștilor ca în această perioadă să nu se aventureze pe munte.

Mai mult, salvatorii spun că vor relua căutarea la sol atunci când vremea le va permite.

În ultimele patru săptămâni, autoritățile din comitatul San Bernardino au primit 14 apeluri de pe Muntele Baldy și în zona înconjurătoare și i-au avertizat pe turiști să „se gândească de două ori și să țină cont de avertismente” mai ales că în aceste momente condițiile meteorologice sunt nefavorabile.

Actorul britanic Julian Sands este cunoscut pentru rolurile sale din serialul „24”, „A room with a view” „The Killing Fields,„ „Warlock”, „Leaving Las Vegas”, „Arachnophobia” şi „Naked Lunch”.

El a crescut în Yorkshire, iar acum locuiește locuieşte la Hollywood împreună cu soția sa, scriitoarea Evgenia Citkowitz cu care are trei copii.

Pe lângă dragostea sa pentru actorie, Julian Sands are o mare pasiune pentru alpinism, iar în urmă cu mai mulți ani acesta a declarat că este important să accepte noi provocări pe măsură ce îmbătrânește.

Actorul britanic s-a descris ca fiind cel mai fericit atunci când este „aproape de un vârf de munte într-o dimineaţă rece glorioasă”.

Citește și Dani Mocanu, îndrăgostit de iubita unui alt manelist: „Este cea mai frumoasă soție din România. Ascultă la mine, mami, nu sunt o problemă banii”