Un nou divorţ în showbiz: „Se îmbăta şi devenea violent”

Dana Marijuana a decis să divorţeze de soţul ei, Sebastian, după cinci ani de căsnicie. Deşi nu a dat niciodată de înţeles că ar fi probleme în mariajul ei şi chiar s-a certat cu tatăl ei din cauza soţului, Dana a recunoscut că are probleme cu Sebastian şi că vrea să se despartă de el.

03 sept. 2015, 15:11
Un nou divorţ în showbiz: „Se îmbăta şi devenea violent”

Un nou divorţ cu scandal în lumea mondenă din România.„Poţi să bei, ai o vârstă, dar totul se face cu o limită. Problema e să nu devii violent. Se îmbăta şi devenea violent. Eu stabilisem ca eu, din banii mei, să plătesc facturile şi ce mai era de plătit prin casă, iar el să se ocupe de mâncare. Nu s-a întâmplat acest lucru. Nu mai dormeam împreună de mult timp. Ultima dată am dormit împreună când stăteam în chirie şi eram practic obligaţi, pentru că aveam un singur pat”, a dezvăluit Dana, în cadrul ediţiei de miercuri a emisiunii „Un show păcătos”. 

Divorţ în showbiz după cinci ani de căsnicie. Au împreună doi copii

Artista a mai dezvăluit că fiica lor, care are doi ani, îl imita pe tatăl ei, când acesta făcea crize de nervi. Dana a spus că nu mai vrea să se căsătorească după această experienţă, dar că nu îi pare rău că a fost mireasă. 
„Se gândea numai la el şi poate era o povară să se gândească la noi. Când ne certam sau făcea el crize de nervi, făcea şi fata la fel. Nu vreau să mă mai căsătoresc niciodată, mi-am făcut damblaua şi m-am văzut şi mireasă. Când iubeşti pe cineva treci peste orice. El nu a vrut să înveţe nimic de la mine, eu eram mai matură ca el”, a completat Dana. 


loading...